Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfspand huren of kopen in Twente

Waarom een bedrijfspand huren of kopen in Hengelo

Een bedrijfsruimte huren of kopen in Hengelo is een logische keuze, als je uitvalsbasis regio Twente is. De stad ligt namelijk strategisch gelegen en is uitstekend verbonden op de snelweg via de A1 en de A35. Treinverbindingen van omringende steden komen allemaal samen in Hengelo. Daarom is Hengelo de perfecte vestigingsplaats voor bedrijven die goed in contact willen zijn met het westen van het land, maar ook juist goed contact willen houden met Duitsland. De aanwezigheid van voldoende bedrijventerreinen, een stad en centrum met voldoende voorzieningen en een rijke geschiedenis in de staalbouw maken Hengelo de juiste keuze om te vestigen met je bedrijf.

Bedrijfspand kopen in Hengelo

Heb je een bedrijfspand in Hengelo op het oog die je wilt kopen? Dan is het raadzaam om je goed te laten informeren door de bedrijfsvastgoed specialist van jahnig ter braak makelaars. Mede eigenaar jahnig ter braak heeft namelijk meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoed en kent de Twentse vastgoed markt als geen ander.

Zo zijn er diverse plekken waar je een bedrijfspand kunt bouwen of kopen. Maar de meest interessante zullen wellicht bestaande bedrijventerreinen zijn zoals De Veldkamp, Oosterveld of toch ergens anders? Wij helpen je eenvoudig de juiste locatie te vinden dankzij een groot aanbod bedrijfsruimte in Hengelo en daarbuiten. Op onze website vind je eenvoudig je bedrijfspand door gebruik te maken van de handige filter knoppen en zo direct te zoeken naar een bedrijfsruimte in Twente. Heb je een interessant object gezien, dan kun je direct contact opnemen met onze vastgoed specialisten.

Vertrouwd bedrijfsruimte kopen met veel expertise

Met totaal ruim 30 jaar ervaring in vastgoed in Twente, waarvan reeds 25 jaar onder de naam jahnig ter braak Makelaardij, kunnen wij gerust zeggen dat wij de regio kennen. Vaak is het aanbod bedrijfspanden versnipperd en onoverzichtelijk en is het daarom lastig om op zoek te gaan naar een geschikte locatie. Doordat wij een sterk netwerk hebben van mede-bedrijfsmakelaars en vastgoed beleggers, maar óók gebruik kunnen maken van een uitgebreide databases met historische data over het vastgoedaanbod vinden wij altijd een pad dat aansluit aan jouw wensen en budget. Maak vandaag nog een afspraak met ons team.

De voordelen van jahnig ter braak makelaardij

  • Heel veel kennis van de Twentse vastgoedmarkt
  • Groot aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars
  • Specialist in zorg gerelateerde bedrijfsvastgoed met 15 jaar ervaring
  • Wekelijks nieuw aanbod in nieuw aanbod koop en huur in heel Twente
  • Vind snel en gemakkelijk aanbod via onze website

Maak een afspraak met ons makelaarskantoor

Jahnig ter braak makelaars is gevestigd in zowel Borne als Enschede. Hierdoor zijn we uitstekend bereikbaar en goed vertegenwoordigd in heel Twente. We helpen mensen de de koop en verkoop van hun nieuwe huis in Hengelo, Borne, Haaksbergen, Enschede, Almelo, Oldenzaal, en Losser. We scoren gemiddeld hoger dan een 9 op Funda omdat we keihard werken aan een uitstekende klanttevredenheid. We zijn een hecht en toegewijd team met allemaal onze wortels uit het prachtige Twente – Kom een kop koffie doen en maak een afspraak. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via telefoon, whatsapp en mail.

https://www.jahnigterbraak.nl/