Seven Soul Motion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar juridisch advies van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht?

Heeft u voor uw bedrijf juridisch advies nodig van een advocaat die is gespecialiseerd in ondernemingsrecht? Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin u dergelijk advies nodig zou kunnen hebben, bijvoorbeeld wanneer u een vennootschap wil oprichten of ontbinden, of wanneer u een bedrijf wil overnemen. Een andere denkbare situatie is wanneer u het intellectueel eigendom van uw bedrijf zou willen beschermen of wanneer u een verzoek wilt indienen voor een gerechtelijke reorganisatie. Wat de reden ook is dat u op zoek bent naar advies in ondernemingsrecht, bij Caluwaerts Uytterhoeven bent u aan het juiste adres. 

Een gerechtelijke reorganisatie en het nut van een advocaat ondernemingsrecht

Een van de redenen wanneer u een beroep zou willen doen op en advocaat ondernemingsrecht is wanneer u een verzoekschrift wilt indienen voor een gerechtelijke reorganisatie. U kunt dit aanvragen als uw bedrijf in ernstige financiële problemen verkeert en u respijt nodig heeft voor de betalingen aan uw schuldeisers. Wanneer u de hulp inschakelt van een advocaat ondernemingsrecht kan hij zorgdragen voor het opstellen van het verzoekschrift. Wanneer uw verzoekschrift wordt goedgekeurd kan de jurist u bijstaan in het opstellen van een herstructureringsplan en als het nodig is zich opwerpen als bemiddelaar tussen u en uw schuldeisers. Met de steun van een advocaat ondernemingsrecht kunt u alle aandacht geven aan het redden van uw bedrijf.

Al meer dan 20 jaar juridische expertise in de economische sector

Heeft u voor een bepaalde situatie de hulp nodig van een advocaat ondernemingsrecht? U kunt daarvoor het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven benaderen wat in 2001 is opgericht door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven. Dit advocatenkantoor wat inmiddels al meer dan 20 jaar expertise heeft opgebouwd in de economische sector heeft bekwame advocaten in dienst die zich onder meer hebben gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Wanneer u behoefte heeft aan juridische expertise bij een handelsgeschil of een gerechtelijke reorganisatie, dan kunt u terecht bij Caluwaerts Uytterhoeven.