Bescherming tegen straling

We leven in een wereld waar je niet zonder elektromagnetische straling kunt leven tenzij je in het oerwoud gaat wonen en zelfs daar proberen ze met satelieten in de ruimte internet aan te bieden. Er is eigenlijk geen mogelijkheid meer om te vluchten. Wonen in een kooi van Faraday is niet leefbaar, want dan zit je in een gevangenis van Faraday. Je wilt tenslotte ook buitenshuis kunnen komen.

Oplossing

De beste oplossing is om je zelf te beschermen tegen straling. Het is alleen de vraag wat is een goede oplossing? Je hebt hele geavanceerde oplossingen waarbij je voor elke omgeving weer iets anders hebt. In huis, in de auto op hotel en noem maar op. 

Beste oplossing

De oplossing die alles dekt is de STRAS een geavanceerd apparaatje wat je bij je draagt en wat je overal ter wereld beschermt. Je hoeft je niet druk te maken of het werkt, want het laadt zich op door de aanwezige elektrosmog. Elektrosmog is onnatuurlijke elektromagnetische straling die wordt veroorzaakt door verschillende apparaten en hoogspanningsinstallaties. Hierdoor wordt de celcommunicatie in een mensenlichaam verstoort. Het gevolg is dat er allerlei klachten ontstaan die eerst als vaag worden omschreven, want de huisarts kan geen verklaring geven. Onderzoeksresultaten door specialisten leiden tot niets en dan is het maar de vraag of men de STRAS gaat ontdekken. Is het zo, dan is men gelukkig, want dit is een oplossing voor de rest van het leven. 

Ongeacht in de wereld waar dat je gaat, de STRAS gaat en mag overal met je mee. Het voordeel is dat het de grote heeft van een lipstick en niet hoeft te worden opgeladen. Het apparaat leert tijdens de eerste 14 dagen van gebruik je lichaam kennen. Door de STRAS krijgen mensen die Elektro Hyper Sensitief zijn weer een leven.

 

https://www.emvbescherming.nl/bescherming-tegen-elektromagnetische-straling/

Next Post

Goede gezondheid voor iedereen

wo okt 7 , 2020
Goede gezondheid gewenst Mentale, fysieke en geestelijke gezondheid, daar kun je aan sleutelen door bewust gaan leven. Er zijn in de wereld portalen waar je […]
Sevensoulmotion