Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Caloriearme drankjes zijn beter voor je tijdens het afvallen

Een calorietekort veroorzaken op dagelijkse basis zal ervoor zorgen dat jij overtollige kilo’s verliest. Je dient dan dus minder calorieën te drinken of te eten dan jouw lichaam zou moeten hebben. De kilo’s zul je op een blijvende manier kwijt kunnen raken. Een calorie is een energiehoeveelheid en zit in alles wat je drinkt of eet. Om af te vallen is het essentieel dat je minder calorieën inneemt en meer beweegt. Veel drankjes (zowel alcohol als non-alcohol) bevatten ontzettend veel calorieën en zo krijg je dus vaak te veel calorieën binnen waardoor je niet kunt afvallen. De beste oplossing is dan ook om te kiezen voor dranken waar geen calorieën inzitten.

Een lekker bakje ‘pleur’

De echte koffieliefhebbers.nl weten als geen ander dat hun geliefde bakje pleur caloriearm is. De perfecte reden om de beste koffieautomaat die er maar bestaat aan te schaffen en te genieten elke dag. Overigens is het beter om online op zoek te gaan naar de beste koffieautomaat, aangezien je allerlei apparaten snel en eenvoudig kunt vergelijken. Voor je het weet kun je jouw dagelijkse beslommeringen wegdrinken, samen met andere koffieliefhebbers.nl

Een andere populaire drank

Een andere populaire caloriearme warme drank (die je net als koffie overigens prima koud kunt drinken) is thee. Thee is niets meer dan wat warm water met een smaak eraan toegevoegd. Zo kun je gaan voor een fruitsmaak (denk aan frambozenthee bijvoorbeeld), groene of zwarte thee (beiden zitten vol met antioxidanten) óf een kruidenthee. Er zijn veel verschillende soorten kruiden die goed in thee gaan en elk kruid heeft weer een andere werking op je lichaam en geest.

Er is niets mis met een glaasje gemeente pils

De beste caloriearme drank is toch echt water. Water kent geen rare stoffen of toevoegingen. Water is een pure vloeistof die jouw lichaam hard nodig heeft. Veel mensen hebben echter grote moeite met het innemen van water. Water zou smaakloos zijn en daardoor saai. Je zou eventueel wat partjes citroen, stukjes aardbei, takjes munt of plakken komkommer kunnen toevoegen om je water wat minder saai te maken en meer smaak te geven.

https://koffieliefhebbers.nl/