Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Dozen nodig in Brussel?

Bent u woonachtig in Brussel en bent u op zoek naar kwalitatieve en stevige dozen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij de Dozenhal hebben wij namelijk meer dan 2500 formaten die in allerlei soorten verkrijgbaar zijn. Om te kijken welke producten bij ons op voorraad zijn, kunt u gebruik maken van onze zogenaamde dozenzoeker. Onze dozenzoeker kunt u vinden op de website. Zo kunt u de gewenste lengte, breedte, hoogte aangeven van de doos en hoeveel u graag wilt bestellen. Als u deze gegevens heeft ingevuld dan wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u alle producten kunt zien die voldoen aan uw wensen of eisen. Termen die hierbij worden gebruikt zijn onder andere: restant nieuw (RNW), Nieuw (NW), blanco (BL), blanco maar met een sticker (BL ST), gebruikt of bedrukt met een logo of productomschrijving (BEDR). 

Dozen in Brussel speciaal voor u

Bij de Dozenhal vinden wij het belangrijk om u te kunnen voorzien van dozen van de beste kwaliteit in heel Nederland maar ook in diverse Vlaamse steden, waaronder Brussel. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat u uw gewenste afmetingen heeft ingevoerd in onze dozenzoeker maar levert het geen resultaten op, ondanks de 2500 verschillende formaten. In dat geval hoeft u niet te treuren want onze voorraad wisselt namelijk vaak en snel. Daarom checken wij graag voor u of er recent tóch producten zijn binnengekomen die voldoen aan uw gewenste afmetingen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen en uw afmetingen door te sturen. Zodra de producten met het gewenste formaat bij ons binnen zijn, brengen wij u hiervan op de hoogte. Ook kunt u ervoor kiezen om de doos door ons te laten maken. Houd hier rekening met een levertijd van circa tien werkdagen. 

Redenen waarom u voor de Dozenhal moet kiezen

Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist uw producten bij de Dozenhal moet bestellen. Wij willen hier graag een aantal redenen voor geven. Zo hanteren wij de regel: vandaag besteld, morgen geleverd. Dit doen wij met ons eigen transport wat duurzamer is en ervoor kan zorgen dat uw bestelling snel geleverd wordt. Ook kunt u kiezen uit meer dan 10.000 pallets en kunt u de producten personaliseren door ze te laten bedrukken.

Wilt u dozen in Brussel kopen? Bekijk de website.