Seven Soul Motion
Image default
Dienstverlening

Een eiken vloer geeft uw woonkamer extra sfeer

De inrichting van de woonkamer is voor veel mensen belangrijk. Logisch, want het is de ruimte waar u veel tijd doorbrengt. Met uw gezin, of met familie en vrienden. De vloer is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Met een mooie eiken vloer zet u een belangrijke stap in de goede richting. Als u de vloer vervolgens afwerkt met bijpassende eiken fineer plinten creëert u een fraai geheel. Parketvloeren van eikenhout zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt uw vloer daardoor perfect afstemmen op het meubilair. Kies bij voorkeur een neutrale vloer. De vloer zal langer meegaan dan uw bankstel of eethoek.

Combineer uw vloer met vloerverwarming

Een stevige eiken vloer kunt u prima combineren met vloerverwarming. Als uw huis op een warmtenet is aangesloten is dit een slimme keuze. Maar het kan ook prima samen met een elektrische warmtepomp of een gasgestookte verwarming. De slangen voor de verwarming worden geplaatst en vervolgens kan de vloer worden geëgaliseerd voor het plaatsen van een mooie parketvloer, afgewerkt met eiken fineer plinten. Het hout zal zorgen voor de perfecte geleiding van de warmte. Daardoor wordt het in de gehele ruimte aangenaam warm op koude winterdagen. Tijdens warme zomers voelt het hout juist heerlijk koel aan.

Waar koopt u een mooie parketvloer?

U kunt de fineer plinten voor uw eiken vloer gewoon online bestellen. Vraag hiervoor een offerte aan bij Q-Floor in Rotselaar. U kunt als u dat wilt ook een staal bestellen van de vloer van uw keuze. Maximaal twee kleuren worden u kosteloos toegestuurd. Zo kunt u de kwaliteit beoordelen en zien of de door u gekozen kleur aan uw verwachtingen voldoet. Als dit het geval is dan bestelt u gemakkelijk uw vloer door contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Bereken het aantal benodigde vierkante meters ruim, zo voorkomt u dat u materiaal tekort komt. Kijk voor alle informatie op q-floor.com.