Seven Soul Motion
Image default
Dienstverlening

Een gps of 3D-scanner kopen tegen een scherpe prijs

Niemand geeft graag een fortuin uit aan nieuwe apparatuur. Dat is exact waarom deze speciaalzaak kwaliteitsvolle toestellen aanbiedt tegen een scherpe prijs, zoals de 3D-scanner die u kan kopen aan een marktconforme prijs. Zo kan u gebruikmaken van stevige apparaten die vele jaren meegaan, zonder dat uw portemonnee plots leeg is. Bij MOSEG Technologies in Balegem hebben ze alles wat u maar nodig kan hebben voor uw werk, waaronder een Stonex gps.

Welke laserscanners kan u kopen bij deze speciaalzaak?

De wereld beweegt snel vooruit en ook de technologie van laserscanners blijft niet stilstaan. Bij MOSEG Technologies zijn ze daarom ook altijd op zoek naar nieuwe scanners om aan te bieden. Wanneer u een 3D-scanner of Stonex gps wilt kopen, krijgt u daarom een brede keuze in deze winkel te Balegem. Op die manier bent u zeker dat u het juiste toestel voor uw werk vindt. Zo hebben ze bijvoorbeeld diverse GeoSLAM-scanners in hun aanbod. Voor het grotere werk, koopt u het best de ZEB DISCOVERY, die bedoeld is voor urban mapping. Dit toestel kan uiteraard ook voor heel wat andere doeleinden gebruikt worden. Wilt u een compacte 3D-scanner kopen? Dan is de ZEB Horizon de perfecte oplossing. Ondanks de compacte grootte, kan het toestel nog steeds tot wel 100 meter ver meten. GeoSLAM is een echte wereldleider wanneer het aankomt op mobiele scanners. Verder staan ze ook bekend om hun handheldscanners, wat betekent dat u slechts één hand nodig heeft om ze gebruiken. Daardoor zijn ze nog efficiënter om te gebruiken en kan u eenvoudig multitasken. Wanneer u bijvoorbeeld de Stonex gps op hetzelfde moment nodig heeft als de 3D-scanner, kan u deze eenvoudig beide gebruiken.

Ga vandaag nog langs om uw apparatuur te kopen

Waarom zou u nog langer wachten om een 3D-scanner van GeoSLAM of een Stonex gps te kopen? Ga snel bij hen langs en ontvang zelfs een hele opleiding over het gebruik van deze speciale apparatuur. De medewerkers van MOSEG Technologies uit Balegem zijn goed opgeleid over de diverse types die ze verkopen en kunnen u daarom ook snel verder helpen tijdens het kiezen.