Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

De perfecte hanglamp kopen

Vroeger hing er een felle lamp boven de eettafel. Weinig sfeervol, maar dat maakte niet uit. Als er maar voldoende licht was, zodat men de krant kon lezen, verstelwerk kon doen en een spelletje mens-erger-je-niet kon spelen. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig is niet alleen genoeg licht hebben van belang, sfeer in huis is minstens zo belangrijk. Warm licht boven de eettafel uit een mooie hanglamp, die helemaal matcht met het interieur. Een prachtige lamp van glas of van metaal bijvoorbeeld, zal heel mooi staan in een modern interieur. Veelal wordt er tegenwoordig gekozen voor meerdere hanglampen. Hangende verlichting in de hoek van de eetkamer, woonkamer of slaapkamer, die past bij de hangverlichting boven de eettafel. Online is er een groot aanbod hangende verlichting. Neem er de tijd voor en bekijk het hele assortiment.

Een stoere industriële hanglamp

Industriële meubelen zijn zeer populair. Veel mensen vallen als een blok voor de stoere uitstraling van een industrieel interieur. Daar hoort natuurlijk een kekke industriële hanglamp bij. Deze hanglampen zijn heel geliefd en worden op dit moment het meest verkocht. De industriële meubelen en lampen van nu zijn geïnspireerd op oude ontwerpen, die vroeger in de industrie gebruikt werden. De sfeer past heel goed in een karakteristieke woning en geeft tegelijkertijd heel veel sfeer aan een wat meer gelikte nieuwbouwwoning. In beide woningen komt de industriële hanglamp heel goed tot zijn recht. Hij past bij veel meubelstijlen en is veelal gemaakt van metaal gecombineerd met glas. Als je je interieur gaat restylen, op zoek bent naar een nieuwe hanglamp, vind je in de industriële collectie ongetwijfeld de lamp die helemaal matcht met jouw meubels.

Een glazen hanglamp boven de eettafel

Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak. Wie houdt van een chique, luxueus interieur doet met een glazen hanglamp een hele goede keuze. Een stijlvolle, unieke lamp met glazen bollen of kappen past prima bij de élégance van een luxueuze meubelstijl. Maar de glazen lampen kunnen ook heel goed met andere meubelstijlen gecombineerd worden. In de collectie zijn lampen die op dezelfde hoogte hangen te vinden, maar ook kun je kiezen voor een getrapt model, waarbij de hoogtes van de verschillende glazen bollen van elkaar verschillen. Beide variaties zijn heel stijlvol en zorgen voor een sfeervol lichtspel in je interieur. Ze zijn te koop in verschillende formaten, modellen en stijlen en zijn heel goed te combineren met een bijpassende glazen tafellamp.

Warmte en sfeer in je huis

Naast glazen- en industriële hanglampen kan er ook gekozen worden voor vintage hangverlichting of een exemplaar van hout, afhankelijk van het interieur waar de lamp mee moet gaan matchen. Maar welke stijl ook jou voorkeur heeft, online zal je zeker een lamp vinden die helemaal past bij je meubelstijl. Neem de tijd om de uitgebreide collectie hanglampen en de verschillende stijlen te bekijken en maak uiteindelijk de juiste keuze. Zeker is, dat de gekozen hanglamp veel warmte en sfeer in je interieur zal brengen.