Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

Eurom airco voor in de caravan kopen?

Eurom airco voor in de caravan kopen? Op deze pagina bekijken we de beste aurom airco caravan van 2020. Zo weet je precies welk model je moet hebben om jouw verplaatsbare vakantiewoning te koelen. Ook kijken we naar de prijs én laten we zien waarom dit de beste caravan airco van 2020 is. Alvast veel plezier met jouw nieuwe apparaat! Laten we beginnen.

Caravan airco: Eurom AC2401

De Eurom AC2401 is de beste caravan airco van 2020. Deze AC2401 scoort uit de review een 8,7 uit 10. Hiermee is dit met 39 reviews de beste van 2020. Het koelvermogen is 2600 BTU en de prijs is 549,-.

Met dit apparaat bevestig je de binnenunit aan het frame. Ook kun je ‘m op tafel zetten. Er zitten knoppen op, waarmee je ‘m kunt bedienen. Je hebt dus geen afstandsbediening. Deze wordt niet standaard meegeleverd. 

De energieklasse is E. Dit is vergelijkbaar met een energieklasse A-model mobiele airco. Want de schaal waarop deze apparaten worden beoordeeld is anders. Een verrijdbaar apparaat met energieklasse A is te vergelijken met energieklasse D of E bij een ‘normale’ airconditioner.

Review: wat vinden klanten?

Over het algemeen zijn klanten erg positief. Deze Eurom AC2401 heeft 39 reviews en scoort een 8,7 uit 10. Hiermee is dit een van de beste bij Coolblue!

Vaak genoemde pluspunten van klanten zijn het geluidsniveau. Deze valt mee. Daarnaast is het design mooi. En ook staan we te kijken van de makkelijke installatie. Ook is het gemakkelijk om ‘m mee op reis te nemen.

Soms vinden we toch nadelen over het geluidsniveau. Het apparaat weegt ook 23 kilo. Hiermee is dit geen lichte split airco.

Productvideo

Over het merk Eurom airco 

Het merk is professioneel en gespecialiseerd in airconditioners. Al jaren maakt Eurom airco’s van kwalitatief goede kwaliteit. De airco voor in de caravan van Eurom is als beste getest en beoordeeld door veel consumenten. Hierdoor is het een verstandige aankoop wanneer je op reis gaat!

De garantie van Eurom is erg goed. Er zit een ‘volgende werkdag on-site garantie’ op. Hiermee komt er een specialist de volgende werkdag bij je langs om het apparaat te repareren. Terugsturen is dus niet nodig! Daarnaast is een airco van dit merk altijd voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie.

Wil je deze Eurom caravan airco kopen? Kijk dan bij Coolblue of bestel via mobieleaircos.com.

https://eurom.nl/product/klimaatbeheersing/split-airconditioners/ac2401/