Seven Soul Motion
Image default
Woning en Tuin

Ga voor het dak van de toekomst met een groendak

Hou je van de natuur en geniet jij van een stukje groen in en rond jouw woning? Neem dan contact op met Ecoworks. De tuinarchitecten van Ecoworks hebben allemaal één doel voor ogen: hun steentje bijdragen aan de natuur. Zwemvijvers of bijvoorbeeld een groendak kunnen de natuur opnieuw een plaats geven in de stad en de dichtbebouwde omgeving. De duurzame en ecologische oplossingen van deze ervaren tuinarchitecten, beschermen dan ook meteen de bestaande natuur.

Geniet van een zwemvijver in de tuin

De tuinarchitecten van dit groenbedrijf bouwen moderne en organische bio zwembaden en zwemvijvers. Ze doen dit met enorm veel passie en expertise. Als je een natuurlijke zwemvijver laat plaatsen door deze specialisten, kun je rekenen op verzorgd maatwerk en echt vakmanschap. Het maakt niet uit of je een organische zwemvijver, moderne zwemvijver of een bio zwembad wilt. De experten zetten bij alle zwemvijvers in op groenbeleving. Je geniet dus altijd van een ecologisch resultaat. Met een zwemvijver in je tuin, heb je altijd een plaats om tot rust te komen.

Biodiversiteit bovenop jouw woning

Deze tuinarchitecten zijn pionier in het aanleggen van een groendak. Een groendak aanleggen is een vak op zich. De experts hebben jarenlange ervaring en gaan diverse projecten aan. Een groendak op een woonhuis of op de top van een kantoorgebruik? Geen probleem! Deze vakkundige tuinarchitecten brengen elk dak tot leven. Met een groendak op jouw woning breng je de biodiversiteit tot leven. Kies je ervoor om een groendak op jouw woning te laten aanleggen? Dan kun je genieten van een mininatuurgebied op jouw huis. Je geraakt nooit uitgekeken op de kleurrijke wilde bloemen en planten, en ziet altijd wel bijen of vlinders voorbij vliegen.

Informeer je naar de verschillende mogelijkheden

Ben jij wel te vinden voor de kracht van zwemvijvers in de tuin? Overweeg je een groendak te laten aanleggen of ben je benieuwd naar wat Ecoworks voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met de professionele medewerkers. Zij helpen je graag verder en hebben een antwoord op al jouw vragen.