Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

Geniet onvoorwaardelijk van je leven

Geniet in je leven

Er zijn ongetwijfeld ups en downs in het leven. Er zijn goede en slechte tijden. Er is zonneschijn en er is regen. Sommige dagen zijn heet en sommige dagen zijn koud. Dit is het leven! Wat de omstandigheden ook mogen zijn, je moet jezelf niet de vreugde van het leven ontnemen. Het leven is slechts voor een beperkte periode. Niemand weet hoe lang hij / zij zal blijven leven. Waarom verspil je je kostbare tijd door je zorgen te maken over de dingen die je niet kunt beheersen. Wees blij, geniet onvoorwaardelijk van je leven. Breng geluk in de levens van andere mensen.

Geniet van elke situatie in je leven.

Je geniet van goede dagen, maar je moet ook leren hoe je van slechte dagen kunt genieten. Je geniet van succes, maar je moet ook genieten van mislukkingen.

Geniet van je falen

Falen is goed omdat het je de gelegenheid biedt te profiteren van zoveel andere opties die je over het hoofd zag. Falen stimuleert je om terug te stuiteren en krijgt nog groter en beter deel van succes dan je had verwacht. Het is niet nodig om je hart te verliezen. Verander je manier van denken zodat je het hele scenario verandert. Vier het falen! Het zal je moraal een boost geven en je krachtiger en vastberadener maken om tegen elke prijs succes te behalen.

Geniet van je pijn

Als ik je vraag om van pijn te genieten, twijfel je met mijn mentale fitheid. Maar je weet niet hoe waar het is. Ik vertel je mijn persoonlijke ervaring daarover. In 2003, toen ik in Genève, Zwitserland was, kreeg ik een enorme hartaanval. Mijn collega’s belden ambulance en ik werd met hevige pijn in mijn borst naar het ziekenhuis gebracht. Voordat ik het ziekenhuis bereikte, was ik helemaal uitgeput van pijn en zou ik de controle over mijn emoties verliezen toen de arts in de ambulance zei: “Maak je geen zorgen, je bent in veilige handen”. Zijn woorden hebben al mijn pijn weggenomen, want toen begon ik me te realiseren dat het niet het moment is om je zorgen te maken over pijn, maar om het universum te danken dat mijn leven veilig was. De gemengde gevoelens van pijn en vreugde omringden me. Het was een unieke ervaring. Op dat moment leer ik een belangrijke les dat pijn een verborgen vreugde is en dat de zonnige kant zelfs van pijn kan genieten. Mijn pijn veranderde in een vreugde die enorm geholpen heeft bij mijn herstel eerder dan verwacht.

Geniet van je fouten

We maken allemaal fouten in het leven maar alleen dappere mensen erkennen hun fouten. De meeste mensen leggen de schuld van hun fouten op anderen. Aan de andere kant lachen de dappere mensen niet alleen om hun fouten maar laten ze ook andere mensen om hen lachen. Iemand die leert van fouten en weet hoe hij de slechte situatie in zijn voordeel moet keren, is de intelligentste persoon en heeft er alle recht op om te genieten.

Bron:
Zodiac Horoscoop