Goede gezondheid gewenst

Mentale, fysieke en geestelijke gezondheid, daar kun je aan sleutelen door bewust gaan leven. Er zijn in de wereld portalen waar je informatie kunt vinden waar je oplossingen krijgt die je door de medische wereld worden onthouden. Waarom? Het is niet wetenschappelijk bewezen. Als wat alternatief is wordt afgedaan als kwakzalverij. En dan te bedenken dat de wetenschap continue onderhevig is aan voortschrijdend inzicht. Met name artsen die in de programma’s op BNR mogen spreken, krijgen een podium waarin zij alles kunnen afbranden. Het doel is om zoveel mogelijk alternatieve oplossingen die minder schadelijk zijn voor de mensen uit het basispakket te krijgen. 

Het is altijd wachten tot een dergelijke arts zelf iets krijgt wat niet met de klassieke geneeskunde kan worden aangepakt. Dan zijn ze wellicht bereid om er over na te gaan denken… En gaan ze dan de destructieve woorden terugnemen?

5G

Ook mensen die prosteren worden gezien als gekkies. Maar is dat wel zo? Iedereen die het niet eens is met overheidsbeleid wordt weggezet als een complotdenker of mafkees. Het bijzondere is dat een tegengeluid in de media weinig spreektijd krijgt. Dat geldt ook voor mensen die zich zorgen maken over 5G-straling. Deze mensen zijn op zoek naar bescherming tegen straling, want 52% van de Nederlanders is stralinggevoelig. De stralingsgevoeligheid wordt niet door iedereen erkend en daarom gaan mensen vaak jaren naar de huisarts met klachten die vaak aan stress worden toegeschreven. Het zijn deze klachten die zich op termijn kunnen ontwikkelen tot zeer onaangename chronische aandoeningen. De overheid verdient miljarden met het veilen van licenties aan telecomoperatoren. Je zou van de overheid verwachten dat mensen die ziek worden daarvoor gecompenseerd dienen te worden. In Zweden is men veel verder en wordt EHS gerelateerde aandoeningen erkend en daarvoor krijgt men ook een uitkering, zodat men in staat is om zich te beschermen met een STRAS.

https://www.lightship.nl

Next Post

Stalen tafelpoten van Nordstahl België

wo okt 7 , 2020
Stalen design tafelpoten van Nordstahl De stalen tafelpoten van Nordstahl zijn een tijdloos design. De tafelpoten zijn smaakvol en geven enorm veel woonplezier. De onderstellen […]