Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Groene wanden op het kantoor met Jungle Kunsthagen

Groene wanden op het kantoor met Jungle kunsthagen. Dat is een goede oplossing voor een fijne werkomgeving en ondehroudsarm. Werknemers kunnen zich in een groene omgeving meer ontspannen en daarnaast is het sfeerverhogend. Meer jungle trends op de werkvloer is de laatste tijd veel te zien. Er zijn steeds meer bedrijven die hun kantoor willen opfrissen met een groentintje.

Kunsthaag duurzaam en goedkope oplossing

Met de wandmatten van kunststof die bij KunsthaagEU verkrijgbaar zijn doet u een goede aankoop. Bovendien is het een goedkope en duurzame manier van gezelligheid creeren. Deze matten hebben namelijk een hoge kwaliteit en gaan lang mee. Daarnaast zijn ze zelf eenvoudig op te hangen en zult u zien dat er vrijwel direct een fantastische sfeer ontstaat.

Het wordt ook wel een verticale tuin genoemd en met deze kunsthaag is er in een paar minuten dus resultaat.

In een handomdraai opgehangen

Onderhoudscontracten en een tuinman zijn niet nodig, want deze jungle 3D wandmatten zijn in een handomdraai bevestigd aan de wand. 

Ophangen bij de receptie, ontvangstruimte, vergader kamer of in de bedrijfskantine. met de keuze uit de onderstaande matten is al een eind te komen

  • Photinia Rood
  • Klimop
  • Rome
  • Purpleforest
  • Laurier Venice op rol

Niet alleen bezoekers zullen positief reageren, ook medewerkers vinden deze groene wanden enorm fraai staan. Veel bedrijven en kantoren zijn al voorgegaan en opgehangen op diverse werkplekken.

Met de kunsthaag meer sfeerbeleving

De kunsthaag wandmat is de ideale wanddecoratie om meer sfeerbeleving te maken. Er hoeft niet gewacht te worden op resultaat en ze zijn ook nog eens non-toxic. Denk eveneens aan de showroom, weg met de saaiheid en geef je product meer cachet door gezelligheid te maken. Men voelt zich prettiger met groen en maakt relaxter. Bezoekers zullen langer blijven waardoor het voor uw bedrijf positief zal uitvallen. Ook zorgt het voor minder ziekteverzuim bij personeel.

Start vandaag nog met het inrichten en laat je inspireren in onze webshop.

https://kunsthaag.eu/