Met inbouwspots heeft u altijd goede verlichting waar u relatief flexibel mee bent. Met inbouwspots kunt u namelijk zelf bepalen aan welk soort verlichting u behoefte heeft. Wilt u algemene verlichting, sfeer- of accentverlichting? Al deze soort verlichting is met inbouwspots te verkrijgen. Daarbij heeft u een keuze uit talloze verschillende spotjes in diverse formaten. Juist het formaat van inbouwspots kan bepalend zijn voor uw verlichting.

 

Waarom zou u mini inbouwspots gebruiken?

In de regel hebben inbouwspots ongeveer dezelfde standaardmaten. Maar soms kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van kleine spots. Dit kan bijvoorbeeld omdat dit beter bij uw interieur past of dat u op een bepaalde plek maar minimale verlichting nodig heeft. Kleine spotjes zorgen ook voor een ander soort verlichting dan met de standaard afmeting inbouwspots. Denkt u eens bij het plaatsen van diverse mini inbouwspots bij elkaar. U creëert hiermee als het ware een sterrenhemel. Dit zal met een normaal formaat inbouwspots een heel ander effect geven. Een dergelijke sterrenhemel zal zeer veel sfeer geven in een slaapkamer of in de badkamer. Het kan ook zijn dat uw plafond helemaal niet geschikt is voor inbouwspots met normaal formaat. In dit geval zijn mini inbouwspots het perfecte alternatief.

 

Inbouwspots met lage inbouwdiepte

Inbouwspots worden normaliter geplaatst in een verlaagd plafond. Dit heeft als voordeel dat u een lelijk origineel plafond wegwerkt en dat u ruimte heeft om het mechanisme en eventuele transformator van inbouwspots te verbergen. Maar zijn er ruimtes in huis waar het plafond al laag is? Dan wordt een verlaagd plafond lastiger. Misschien dat u wel een dergelijk plafond kunt plaatsen, maar u heeft geen ruimte meer om inbouwspots te plaatsen? Kleine inbouwspots zijn dusdanig klein, dat u deze ook in ondiepe plafonds kunt inbouwen. Dankzij deze  voorziet u zelfs de meest lastige ruimtes van sfeervolle verlichting.

 

Mini inbouwspots met LED

In minispots zitten natuurlijk ook kleine lampjes. Veel van deze inbouwspots mini zijn dan ook geïntegreerd met LED lampjes. Met LED verlichting heeft u de garantie dat u zuinig en efficiënt energie verbruikt. Daarnaast zullen mini LED inbouwspots ontzettend lang meegaan, zodat u de spots niet meer hoeft te vervangen. U kunt hierbij kiezen uit de kleur die het beste bij uw gewenste sfeer past, zoals koud wit voor voldoende verlichting of warm wit voor gezellige sfeerverlichting.

https://www.ledspot-planet.com/inbouwspots/mini-inbouwspots/

Next Post

Flexijob of bijverdienen in XXI

za nov 16 , 2019
Heb je al een job of ben je gepensioneerd, maar wil je toch nog een extra inkomen zonder belasting te betalen? Denk dan eens aan […]