Seven Soul Motion
Image default
Dienstverlening

Houten speelgoed voor kinderen

De zomer is voorbij en de herfst is begonnen. Bizar als je er over nadenkt, maar de pepernoten liggen ook alweer in de supermarkt! Je hoort het van veel mensen, het jaar is voorbij gevlogen en omdat we ook geen super warme zomer hebben gehad wachten we nog op een bepaalde hitte. Die hitte gaat waarschijnlijk niet meer komen want we gaan richting de Kerstdagen. De fanatiekelingen zijn al aan het nadenken over de kerstversieringen en de verlanglijstjes worden gemaakt.

Milieubewust

Ben jij op zoek naar speelgoed voor je kinderen en wil je een milieubewuste keuze maken? Kijk dan naar speelgoed dat gemaakt is van duurzaam gekapt hout. Het voordeel van houten speelgoed is dat het véél langer meegaat, het ziet er leuker uit en er zijn veel minder chemicaliën op toegepast dan bij bijvoorbeeld plastic speelgoed.

Als je op zoek gaat naar houten speelgoed dan kan je bij steeds minder fysieke winkels terecht omdat de winkelbranche het moeilijk heeft en de online business het over neemt. Er zijn echter nog steeds goede winkels te vinden, maar je moet wat beter zoeken! Als je op zoek bent naar een specialistische winkel op het gebied van houten speelgoed dan zit je goed bij Bo-Anne (https://www.bo-anne.nl/) deze partij heeft een webshop en een fysieke winkel in Breda waar je langs kan komen.

Houten paarden speelgoed

Bo-Anne is onderdeel van het concept Active Kids waar je diverse soorten houten speelgoed kunt verkrijgen. De shop van Bo-Anne zelf is gespecialiseerd in paarden speelgoed. Ja, je leest het goed! De paardenbranche is in Nederland een enorm grote branche. In Nederland zijn er per 100 inwoners 3 paarden. Dat zijn ongeveer 500.000 paarden. En met die hoeveelheid paarden zijn er nóg meer ruiters aanwezig. De liefde voor paarden begint vaak al op jonge leeftijd en dit is een connectie die erg diep gaat. Vaak ook wel een zielsconnectie genoemd. Als je merkt dat je kind geïnteresseerd is in paarden dan is het natuurlijk erg leuk om hier ook speelgoed voor te faciliteren. Zo kan je bij Bo-Anne stokpaarden kopen, hobbelpaarden, houten maneges en andere accessoires.