Life coach en retraite

Op individuele retraite in een luxe appartement in de nabijheid van je intuïtieve life coach is een uniek arrangement wat je kunt ervaren bij Jouw Life Coach. Ben je tijdens de lockdown niet graag alleen thuis? Je kunt een aantal dagen op retraite gaan in Turnhout waar je kunt worden begeleid door intuïtieve life coach Martin. Het ontstaan van de combinatie van retraite en life coaching is gegroeid in de periode dat er vooral behoefte bestond om de positieve effecten op lichaam en geest niet alleen te beleven. Inmiddels is de retraite uitgegroeid tot een manier om helemaal tot jezelf te komen en wanneer je ‘vastloopt’ in je gedachten of angsten is het de life coach die je helpt om eruit te geraken. 

Effect

Het effect van deze uitgebreide intuïtieve life coaching maakt dat er mensen vanuit Nederland, België en Duitsland afzakken om gebruik te kunnen maken van dit arrangement. Mogelijk kun je meemaken dat Martin vertelt over het boek waaraan hij op dit moment werkt. Het gaat om leven in het NU. en dan vooral hoe je dit doet. Hierbij komen diverse existentiële vragen naar voren die een antwoord krijgen inclusief voorbeelden, zodat de lezer van het boek verder kan. Ook de universele wetten worden in het boek genoemd met daarbij de uitleg hoe deze in elkaar ingrijpen.

Iedereen

Je kunt je afvragen of deze vorm van retraite voor iedereen geschikt is. Als je alleen in de stilte wilt zijn en verder niemand wilt zien, dan is het klooster een meer logische retraitevorm. Als je meer diepgang wilt halen, dan hoef je daar niet voor naar Duitsland en kun je geheel op individuele wijze genieten dat er voor je wordt gezorgd en dat er aandacht is voor jou en alles wat je wilt bespreken. 

Extra

Als je wilt kun je gaan wandelen, begeleide meditatiesessies boeken of zwemmen in het nabij gelegen zwembad.

https://www.jouwlifecoach.be

Next Post

Lekker smullen met een mobiele frituur aan huis

ma nov 2 , 2020
Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning staan? Weet u nog niet goed wat voor eten u aan de gasten wilt bieden? Dan […]