Seven Soul Motion
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een stevig houtskelet van deze bouwfirma in Oost-Vlaanderen

Wilt u een nieuwe woning bouwen of bent u eerder aan het denken om uw huidige huis een make-over te geven? Wat u ook zoekt, deze bouwfirma uit Oost-Vlaanderen kan u vast en zeker verder helpen. Armaca is een ervaren firma die zich bevindt in Maldegem en reeds meer dan 3000 projecten tot een goed einde heeft gebracht. Wordt uw woning het volgende project van deze specialisten?

Een energiezuinige woning

Houdt u van een energiezuinige woning uit duurzame materialen? Dan is een houtskeletbouw de perfecte oplossing voor u. Zowel bij nieuwbouw als bij een totaalrenovatie kan u bij deze bouwfirma in Oost-Vlaanderen kiezen voor een houtskeletbouw. Als ervaren aannemer voor renovatie weten ze wanneer dit bij uw woning past en hoe ze juist een goed ontwerp hiervoor maken. Deze constructie komt steeds vaker voor tegenwoordig. Dit komt voornamelijk door het gebruik van de duurzame materialen en de snelle plaatsing ervan. Voor u het weet, staat het skelet van uw woning klaar en kunnen de specialisten van dit bouwbedrijf verder werken aan de andere onderdelen. Bij Armaca maken ze gebruik van prefab wanden die ze in hun eigen fabriek maken. Zo bent u zeker dat de wanden droog aankomen op hun bestemming en er dus geen vertraging kan ontstaan tijdens de bouwwerken. Bovendien is dit de snelste manier om te werken en heeft de constructie vele voordelen. Een houtskeletbouw is vocht- en brandwerend. Daarnaast bent u beter geïsoleerd tegen de warmte en heeft u geen last van geluidsoverlast.

Bespreek vandaag nog uw ideale woning met deze experten

Ziet u het al helemaal zitten om uw woning te renoveren met een houtskeletbouw? Dan neemt u het best contact op met de bouwfirma uit Oost-Vlaanderen. Ze leggen u uit hoe ze juist te werk gaan en luisteren naar uw wensen en noden. Zo kunnen ze snel aan de slag met een eerste ontwerp voor uw nieuwe woonst.

https://armaca.be/