Kubussen worden met één hand verzameld – een wereldrecord van 6 seconden, en mijn gemiddelde tijd is minder dan 30.

Je kunt ook met je voeten verzamelen – het huidige record is 16,96 seconden. Er is een blinddoekwedstrijd: eerst onderzoekt de deelnemer de kubus en onthoudt de locatie van de randen, daarna wordt hij geblinddoekt en begint hij te monteren.

Nemen uw studenten deel aan wedstrijden? Zijn er serieuze successen?
Er zijn nog geen winnaars van volledig Russische competities, maar er zijn best veel deelnemers. Vorig jaar deden bijvoorbeeld 4 mensen mee aan de wedstrijd.

Als je al weet hoe je een gewone kubus moet oplossen, welke andere puzzels kun je dan proberen?
U kunt overschakelen naar kubussen van andere formaten: 4 × 4 of 5 × 5. De grootste kubus ter wereld is 33 × 33. Er zijn ook vierkanten, piramides, spiegelblokjes – wanneer ze worden gedemonteerd, verliezen ze hun vorm en moet je ze draaien totdat je weer een kubus krijgt.

Wilt u zelf iets nieuws en ongewoons leren?
In de regel doe ik alleen datgene waar ik enthousiast van word, waardoor mijn ogen branden. En ik zou graag veel willen leren: ik ben geïnteresseerd in surfen, alpineskiën, ik ging golfen en zou graag in deze richting verder gaan. Nu studeer ik 3D-printen, beatboxen.

 

speed cube kopen

 

https://breinbrekers.be

Next Post

Rugklachten en toch comfortabel werken?

wo okt 28 , 2020
Rugklachten kunnen voor veel problemen zorgen in jouw dagelijks leven. Voorkom dat het jouw geluk in de weg staat en voorkom dat je moet verzuimen […]

You May Like