Seven Soul Motion
Image default
Aanbiedingen

Lees hier waarom je moet gaan voor een écht vliegengordijn

Lees hier waarom je moet gaan voor een écht vliegengordijn

Het is weer zomer en dat betekent lekker genieten van het mooie weer, veel naar buiten, leuke dingen doen en zonder jas naar buiten. Toch zijn er ook een aantal nadelen aan het lekkere zomerweer. Een van die nadelen is de hoeveelheid vliegen die er in de zomer ineens lijken te zijn. Je kunt geen minuut rustig binnen zitten zonder dat er niet constant zo’n vervelende vlieg op je knie, schouder of neus landt. Als je veel last hebt van vliegen in huis kun je dit aanpakken door vliegenrollers op te hangen of met chemicaliën aan de slag te gaan, maar wat veel mensen soms lijken te vergeten is dat hier ook een heel praktische oplossing voor is ontworpen: het vliegengordijn. 

 

Werkt zoals het hoort

Een vliegengordijn is er speciaal voor ontworpen om vliegen en andere kleine beestjes zoals spinnen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. Je vindt tegenwoordig bij elke ‘doe-het-zelf’-zaak en goedkope huishoudwinkels in Nederland wel een vliegengordijn, toch vind je duurzame vliegengordijnen die écht alle insecten buiten houden vaak alleen bij speciaalzaken. Wanneer je een vliegengordijn koopt bij een specialist weet je zeker dat het gordijn doet waar het voor gemaakt is, namelijk vliegen buitenhouden. Als je echt gek wordt van de hoeveelheid vliegen bij jou thuis dan is het aan te raden om je geld te investeren in een vliegengordijn dat werkt naar behoren. 

 

Duurzaamheid

Naast dat deze vliegengordijnen doen waarvoor ze gemaakt zijn, is de productie ervan ook heel anders dan de gordijnen die je vindt in de goedkope grote zaken. Bij een speciaalzaak is de kwaliteit vaak geoptimaliseerd en stukken beter dan de goedkope massaproductie variant. Hierdoor gaat het gordijn veel langer en heb je er jarenlang plezier van. Dit maakt het de eenmalige investering (die al niet eens zo gek duur is) meer dan waard. Wanneer je een goedkope variant koopt zit de kans er dik in dat het gordijn niet goed werkt én dat het na een enkel seizoen al kapot is of gebreken vertoond. Wees dus slim wanneer je opzoek gaat naar een vliegengordijn! 

https://www.vliegengordijnen.shop/