Maithuna is gezond

Bewustzijn

Momenteel is er veel gaande in de wereld. Zelfs een Donald Trump is vatbaar voor Covid en de economie wordt harder geraakt dan ooit tevoren. Toch zijn er mensen bezig met bewustzijn die dit alles niet zo negatief bekijken. Zij leven in het NU en ervaren elk moment als iets unieks. Hebben zij nooit twijfels, natuurlijk wel. Toch blijven ze positief en zeker waar het gaat om hun liefdesbeleving, dan lezen zij in het book Maithuna. Hierin vinden zij de technieken die nodig zijn, en eenvoudig te leren, voor mensen die meer willen dan een platte 11 minuten beleving. Aanvankelijk zou je voorafgaand tantrisch kunnen masseren om de intensiteit nog verder te vergroten. 

Beginners

Voor beginners wordt stap voor stap in het boek uitgelegd hoe je het beste de ervaring kunt beleven.

Gevorderden

Eigenlijk kom je nooit uitgelezen in Maithuna, want gevorderden kunnen gaan variëren met de Maithuna paden. Doordat je de Maithuna veel beleeft ga je op een bepaald moment over in een vorm van zelfonderzoek. Zo kom je uit in een wereld die fantastisch is en waardoor je in staat bent om sneller naar een transcendente staat te gaan waarbinnen jij en je partner zich goed voelen. Ook het bespreken van de Maithuna en het pad dat je wilt volgen is een bijzonder iets. Door te praten vallen taboes weg waarover je eerder wellicht niet durfde te spreken. Zo groet er een vorm van intimiteit zonder dat je de intimiteit fysiek aan het beleven bent. De band tussen partners en ook het begrip wordt alleen maar sterker. Groeien in een relatie doe je door elkaar te blijven uitdagen en het niet te laten verworden tot een sleur. Dit wordt niet altijd zo begrepen en wordt vaak gebruikt als een reden om vreemd te gaan. 

 

https://www.maithuna.us

Next Post

Bescherming tegen straling is makkelijker dan je denkt

wo okt 7 , 2020
Bescherming tegen straling We leven in een wereld waar je niet zonder elektromagnetische straling kunt leven tenzij je in het oerwoud gaat wonen en zelfs […]