Seven Soul Motion
Image default
Onderwijs

Maak kennis met het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze uitgeverij

Vind jij het moeilijk om geschikt onderwijsmateriaal te vinden voor jouw leerlingen in het basisonderwijs? Dat is niet zo gek. Iedere leerling is anders, en leert op zijn of haar eigen tempo. Je wilt dan ook, dat de leermiddelen tijdens de les hierop aansluiten. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je een uitgebreid aanbod aan onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs, onderverdeeld in vakgebieden en moeilijkheidsgraad. Bij deze specialist vind je ongetwijfeld de middelen die je nodig hebt, om iedere leerling op zijn of haar eigen niveau te laten leren. Of je nu op zoek bent naar boeken voor aardrijkskunde, taal of rekenen: bij deze expert vind je het allemaal.

Ben je op zoek naar fysieke of digitale leermiddelen?

Wil je graag enkel boeken kopen voor jouw leerlingen? Of wil je ze ook de mogelijkheid bieden om op school en thuis digitaal te oefenen met bepaalde vakken? Wanneer laatstgenoemde je voorkeur heeft, informeer je tevens naar de digitale leermiddelen van deze uitgeverij. Met digitaal onderwijsmateriaal oefenen jouw leerlingen in het basisonderwijs met onderdelen die ze nog lastig vinden. Zo maken ze bijvoorbeeld digitaal rekensommen om hun rekenvaardigheid te verbeteren. Wanneer kinderen juist niet genoeg uitdaging ervaren tijdens het maken van reguliere opdrachten, kunnen ze extra uitdaging vinden tijdens het maken van digitale oefeningen, op school of thuis op de bank. Dit doen ze eenvoudig op de computer, laptop of tablet.

Bekijk het gehele aanbod op de website van deze specialist

Wanneer je meer wilt weten over de verschillende vakgebieden waarvoor Educatieve Uitgeverij Kinheim veelzijdig lesmateriaal aanbiedt, neem je een kijkje op hun website. Daar vind je de leermiddelen onderverdeeld per vakgebied, per groep en per leerbehoefte. Als je vragen hebt over een specifieke titel of als je een proefpakket wilt bestellen, contacteer je het team van deze uitgeverij. Dat doe je eveneens via hun website. Deze specialisten in onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs staan graag voor je klaar, zodat je de juiste materialen voor jouw leerlingen vindt.

https://www.kinheim.be/