Seven Soul Motion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Plaats scheidingswanden tussen uw metalen lockers

Wilt u graag een afscheiding maken met scheidingswanden, zodat uw lockers in een apart deel van uw kantoor of bedrijf staan? Dat is perfect mogelijk dankzij de vele opties van Eurobox Continental in Wijnegem. Naast metalen lockers hebben ze immers glazen wanden te koop staan. Hiermee maakt u een aparte ruimte voor uw lockerkasten.

Hoe creëert u een prettige werkruimte?

Het is niet echt prettig werken als de wanden vol staan met metalen lockers. U kiest er daarom beter voor om de lockers in een afgesloten ruimte te plaatsen met glazen afscheidingen. Op die manier genieten u en uw werknemers van maximale transparantie en communicatie, maar hoeft u niet tussen de lockerkasten te werken. De afscheidingswanden, die net als de metalen lockers in hun showroom te koop staan, zorgen bovendien voor een betere akoestiek. Dat helpt altijd om een aangenamere werkomgeving te bekomen. Niemand werkt immers graag in een lege en galmende ruimte. Wilt u toch graag wat meer privacy tussen de verschillende delen van uw kantoor? Kies dan voor de speciale zandstraalfolie. Op die manier hoeft u bijvoorbeeld ook niet te kijken naar de grote lockers. De metalen lockers die Eurobox Continental te koop aanbieden, zijn echter wel zo stijlvol dat u er misschien wel een hele dag naar wilt kijken! Net als bij de afscheidingswanden kiest u volledig zelf de afmetingen, kleur en afwerking. Zo tovert u uw kantoor om tot een stijlvol geheel waar alles bij elkaar past.

Vraag een offerte aan voor uw scheidingswanden en lockers

Heeft u metalen lockers te koop gezien die perfect bij uw interieur passen en wilt u graag weten hoeveel het juist zou kosten om deze samen met de glazen afscheidingswanden te kopen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan door een e-mail te sturen. De vriendelijke medewerkers van Eurobox Continental in Wijnegem helpen u met veel plezier verder.

https://eurobox.be/metalen-lockers/