Seven Soul Motion
Image default
Woningen

Snel uw huis verkopen zonder makelaar? Dat kan perfect & veilig!

Heel wat mensen die hun huis willen verkopen, denken spontaan aan de samenwerking met een makelaar. Dat is uiteraard perfect mogelijk, maar weet dat er ook een volwaardig en goedkoper alternatief is. Zo kan je uw huis verkopen zonder makelaar, aan een bedrijf dat niet anders doet dan huizen opkoopt. Het is een relatief nieuwe trend en bijzonder interessant zonder zorgen of extra kosten.

De nieuwe manier om je huis te verkopen

Werk je samen met een makelaar, dan volgen er bezichtigingen en moet je een commissie afstaan aan de makelaar. Wil je liever je huis verkopen zonder makelaar, dan kan dit ook via een gespecialiseerd bedrijf die alle soorten panden opkoopt. Deze mensen schatten je huis gratis, doen vervolgens een bod, waarna je je woning aan hen kan verkopen.

Zij renoveren het huis, verkopen het weer door of realiseren een ander project op de oppervlakte. Het grote voordeel van je huis verkopen zonder makelaar is dat het een stuk sneller gaat. Bovendien heb je bij de verkoop van je huis, het voorschot ook meteen in handen, wat bij een gewone verkoop niet zo is. Deze bedrijven doen over het algemeen meteen een zeer correct bod. Zeker wanneer je snel geld nodig hebt voor een andere woning, kan dit een interessante & legale piste zijn. Sowieso wordt de verkoop officieel bij de notaris.

De administratie wordt van je overgenomen

Weet dat bij het verkopen van een huis wel wat administratie komt kijken. Ga je in zee met een onderneming die je huis koopt, dan wordt deze papierwinkel voor jou in orde gebracht. In het merendeel van de gevallen volledig gratis. Een huis verkopen zonder makelaar is dus helemaal niet moeilijker dan met. Ben je niet zeker of jouw pand wel in aanmerking komt? Je kan altijd een vrijblijvende afspraak maken, maar in principe kopen ze alle soorten panden. Voor de afwikkeling van de verkoop, wordt een notaris ingeschakeld. Het staat je vrij om zelf een notaris te kiezen.

Uw huis verkopen in alle vertrouwen

huis verkopen in alle vertrouwen

Heel wat mensen verkopen momenteel hun huis zonder makelaar, omdat ze er de toegevoegde waarde van inzien. Weet trouwens dat deze mensen je ook na de verkoop niet in de kou laten staan. Heel wat partijen helpen zelfs bij het leegmaken van je woning. Eigenlijk word je volledig ontzorgd bij deze manier van verkopen, iets wat bij een makelaar niet altijd het geval is.

Sta je op het punt je huis te verkopen, weet dan dit zonder makelaar kan en informeer eens naar de mogelijkheden.

 

https://www.sneluwhuisverkopen.be