Seven Soul Motion
Image default
Meubels

Stalen tafelpoten van Nordstahl België

Stalen design tafelpoten van Nordstahl

De stalen tafelpoten van Nordstahl zijn een tijdloos design. De tafelpoten zijn smaakvol en geven enorm veel woonplezier. De onderstellen passen vooral goed binnen een industrieel interieur. De verschillende modellen van Nordstahl worden gemaakt met natuurlijke materialen, hebben authentieke details (zichtbare lasnaden door gecertificeerde lassers) en zijn ambachtelijk afgewerkt.

Verschillende modellen stalen tafelpoten

Nordstahl heeft een perfecte set tafelpoten of onderstel voor uw interieur. Zo kunt u voor bijvoorbeeld een industrieel interieur het beste gaan voor de massieve en robuuste X heavy leg, U heavy leg of Trapezium heavy leg tafelpoten. Deze hebben allemaal een kokerprofiel van 12 x 12 cm waardoor uw tafel één groot massief geheel wordt.

Heeft u een romantisch en sierlijk interieur, dan kunt u gaan voor de subtielere mikado leg, Twin U leg of Scissor leg stalen tafelpoten. Deze hebben dunnere kokerprofielen en staan elegant binnen uw living. de Scissor leg is tevens ook zeer praktisch aangezien stoelen aan de kopse kanten van de tafel kunnen worden geplaatst. Tevens zijn er ook lampenkappen, wandplanken en stalen kastframes te vinden bij Nordstahl.

Een sterke en duurzame poedercoating voor elk onderstel

Er zijn 2 verschillende kleuren poedercoating: Steel Black en Pure White. Deze poedercoating wordt nauwkeurig aangebracht zodat de tafelpoten tegen een stootje kunnen. Nordstahl raad echter niet aan om de stalen tafelpoten in de tuin te plaatsen maar eerder dus alleen voor binnen gebruik

De poedercoating wordt op een duurzame manier toegepast waarbij er geen stoffen verloren gaan. Deze worden opgezogen en hergebruikt. Op deze manier komen er geen schadelijke stoffen vrij en blijven de medewerkers veilig.

Monteren en bevestigen

In de montage handleiding hierboven is te zien hoe gemakkelijk het is om de stalen tafelpoten te bevestigen aan uw tafelblad. Even uw tafelblad omdraaien, vervolgens alle afstanden tussen de bevestigingsplaat en het tafelblad opmeten. Daarna de sleufgaten aftekenen en dan kunt u daarna kiezen met welke schroeven uw de stalen tafelpoot wilt gaan bevestigen. Kortom, uw tafel staat binnen een aantal minuten al stevig en wel binnen uw living of keuken!