Seven Soul Motion
Image default
Tuin en buitenleven

Stap voor stap gids voor de perfecte Drum Grill BBQ ervaring

Bent u klaar om de meester te worden van uw eigen Drum Grill BBQ ervaring? Met de juiste apparatuur en een paar eenvoudige stappen kunt u een maaltijd bereiden waar uw vrienden en familie nog dagen over zullen praten. Of u nu een beginner bent of een ervaren BBQ meester, met deze stap-voor-stap handleiding maakt u in een mum van tijd de perfecte Drum Grill BBQ. Met gemakkelijk te volgen instructies en handige tips bent u in een mum van tijd klaar voor het type grill dat u gebruikt. Dus pak uw Drum Grill, uw houtskool en uw favoriete BBQ-sauzen en maak u klaar voor de ultieme DrumGrill BBQ ervaring!

 

 

Verzamel de nodige uitrusting

Voordat u begint met het eigenlijke grillproces, moet u een aantal apparaten bij de hand hebben. Deze omvatten: – Handschoenen – Handschoenen kunnen uw handen beschermen tegen verbranding tijdens het grillen en dienen ook als een goede manier om de hygiëne te handhaven tijdens het grillen. – Schort – Een schort beschermt uw kleding tegen vlekken door gemorst voedsel of houtskoolas. Het dragen van een schort is ook een goede manier om de hygiëne tijdens het grillen te handhaven. – Spatel met lange steel – Spatels met lange steel zijn ideaal om grotere stukken vlees om te draaien en zijn ook een goede manier om niet te dicht bij de hittebron te komen. – Tang met lange steel – Een tang met lange steel is handig om kleinere stukken vlees om te draaien en is ook een goede manier om niet te dicht bij de hittebron te komen. – Vork met lange steel – Vorken met lange steel zijn handig om grotere stukken vlees om te draaien en zijn ook een goede manier om niet te dicht bij de hittebron te komen. – Grillborstel met lange steel – Een grillborstel is een goede manier om de roosters van uw trommelgrill schoon te maken en te voorkomen dat u te dicht bij de hittebron komt.

 

Bereid de houtskool voor

Begin het grillproces met het voorbereiden van de houtskool voor het beste resultaat. Open eerst de zak briketten en verwijder een deel van de houtskool om te gebruiken als startbrandstof. Plaats de houtskool in de houtskoolstarter en wacht tot de briketten een sputterend geluid maken. Zodra ze het sputterende stadium hebben bereikt, is de houtskool klaar voor gebruik. De beste manier om de levensduur van de briketten te maximaliseren is te wachten tot ze zijn opgebrand tot een temperatuur van ongeveer 350°F voordat u ze in de trommelgrill legt. Gebruik een grillthermometer om de temperatuur van het rooster nauwkeurig te meten.

 

Het aansteken van de houtskool

Zodra u de houtskool klaar heeft voor gebruik, kunt u de houtskool aansteken en beginnen met het voorverwarmen van de trommelgrill. Leg de houtskool in een enkele laag in het houtskoolrooster. Met een tang steekt u de houtskool voorzichtig aan met een aansteker met lange steel en laat u deze ongeveer 15 minuten branden. Zodra de houtskool ongeveer 15 minuten heeft gebrand, is het tijd om de trommelgrill te plaatsen. Plaats het grillrooster in de trommelgrill en leg het houtskoolrooster voorzichtig op het grillrooster. Sluit het deksel van de trommelgrill en wacht tot de houtskool volledig is ingeschakeld. Terwijl u wacht, kunt u deze tijd gebruiken om het voedsel te bereiden dat u van plan bent op de grill te plaatsen.

 

Het installeren van de trommelgrill

Nu de houtskool brandt, is het tijd om uw trommelgrill te installeren. Begin met het plaatsen van het grillrooster in de trommel. U kunt dit doen door het rooster op de onderste hoeken van de trommel te plaatsen en het rooster voorzichtig naar het midden van de trommel te duwen. U kunt de meegeleverde schroeven gebruiken om het grillrooster vast te zetten.

 

De trommel voorverwarmen

Zodra het grillrooster is geplaatst, kunt u beginnen met het voorverwarmen van de trommelgrill. Begin met het draaien van de knop op de gasregelaar naar de stand “Hoog”. Laat de trommelgrill ongeveer 15 minuten voorverwarmen om een ideale grilltemperatuur van ongeveer 350°F te bereiken. Zodra de trommelgrill volledig is voorverwarmd, kunt u beginnen met koken. U kunt beginnen met grotere stukken vlees, zoals steaks of kipfilet, eerst op de grill te leggen. U kunt dit doen door het voedsel op het grillrooster in de trommel te leggen of door het voedsel direct op het grillrooster te leggen.

 

Het eten voorbereiden

Zodra de trommelgrill is voorverwarmd, is het tijd om het voedsel dat u op de grill wilt leggen voor te bereiden. Het is belangrijk te onthouden dat voedsel dat op een Drum Grill wordt bereid een andere textuur en smaak heeft dan voedsel dat in een oven of op een traditionele grill wordt bereid. Omdat Drum Grills voedsel bereiden met indirecte warmte, duurt het langer voordat het voedsel gaar is dan in een oven of een traditionele grill, omdat de warmte door de hele trommel wordt verspreid. Voor het beste resultaat kunt u voedsel dat er langer over doet om gaar te worden, zoals ribbetjes of hele kippen, het beste aan de kant van het grillrooster leggen die het dichtst bij het vuur ligt. Voedsel dat sneller gaart, zoals steaks of koteletten, kunt u op de kant van het rooster leggen die van het vuur af ligt.

 

Het voedsel op de grill plaatsen

Zodra het voedsel is bereid, is het tijd om het op de trommelgrill te leggen. Plaats grotere stukken vlees, zoals steaks of kipfilet, op het grillrooster binnenin de trommel. Leg kleinere stukken vlees, zoals hamburgers, op het grillrooster in de trommel of op het deel van het grillrooster dat van het vuur af ligt. Als u een groot stuk vlees bakt, zoals een biefstuk, kunt u een stuk aluminiumfolie onder het vlees leggen om te voorkomen dat de druppels te veel verbranden of roken. U kunt deze tijd ook gebruiken om sauzen, kruiden en andere smaakmakers op het voedsel aan te brengen om een extra laagje smaak toe te voegen.

 

Kijken naar tekenen van gaarheid

Zodra u uw voedsel op de grill heeft gelegd, is het belangrijk om het goed in de gaten te houden en te letten op tekenen van gaarheid. Voor grotere stukken vlees, zoals steaks of kipfilet, laat u het vlees ongeveer 5-7 minuten per kant bakken. Voor kleinere stukken, zoals hamburgers, duurt het 2-3 minuten per kant. Zodra u het voedsel op de grill heeft gelegd, kunt u met een vork met lange steel of een grillvork met lange steel het voedsel naar een nieuwe plek op de grill verplaatsen om te zorgen voor een gelijkmatige garing. Bij grotere stukken vlees kunt u zo het vlees omdraaien en aan de andere kant bakken. Voor kleinere stukken vlees kunt u zo het voedsel van het vuur af en naar het midden van de grill verplaatsen om het verder te garen.

 

BBQ-sauzen kiezen en gebruiken

Als uw Drum Grill BBQ klaar is, wilt u misschien BBQ-sauzen gebruiken om een extra laagje smaak aan uw maaltijd toe te voegen. Voor grotere stukken vlees, zoals steaks en kipfilet, kunt u het vlees besprenkelen met een saus of het vlees met een kwast bestrijken nadat het gaar is geworden. Voor kleinere stukken vlees, zoals hamburgers, kipreepjes of groenten, kunt u het eten besprenkelen met een saus of een saus gebruiken als dipsaus. Het is belangrijk te onthouden dat de saus extra smaak toevoegt aan het eten, dus gebruik hem spaarzaam.

 

De perfecte Drum Grill BBQ ervaring compleet maken

Uw Drum Grill BBQ is nu voltooid en u bent klaar om te genieten van uw culinaire vaardigheden. Nu u klaar bent met het grillproces, zijn er een paar belangrijke stappen die u kunt nemen om op te ruimen en de perfecte Drum Grill BBQ ervaring te voltooien. Zet eerst de gasbediening uit en laat de drum grill afkoelen voordat u meer voedsel toevoegt. Zodra de drumgrill is afgekoeld, kunt u de grillborstel gebruiken om de roosters schoon te maken. Zodra de roosters schoon zijn, kunt u de drumgrill afdekken om het eten warm te houden tot het tijd is om te serveren. U kunt deze tijd ook gebruiken om eventuele bijgerechten te bereiden, zoals koolsalade of aardappelsalade, die bij de meeste barbecues worden geserveerd. Tenslotte, als alles klaar is, plaats je de overdekte drumgrill in het midden van de tafel. Open het deksel en nodig uw vrienden en familie uit om zich tegoed te doen aan de heerlijke Drum Grill BBQ die u voor hen hebt bereid.

https://www.delekkerstebbq.nl/