Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Trouwen met een budget!

Trouwen is traditioneel een zeer dure bedoening. Vroeger was dit het waard, voor je uitnodigingen kreeg je immers dure cadeaus in de plaats die zeer lang meegingen. Dit is echter niet meer het geval, een duur feest is economisch heden ten dage geen goede investering meer.  Dat grote prijskaartje hoeft echter niet per se het geval te zijn. Een trouw kan vandaag de dag een budget-bezigheid zijn, waarbij het echt om jullie liefde draait, in plaats van om de prijs van je jurk. We geven je hier dan ook een aantal tips om je aan je budget te houden.

De taart

Wanneer je een goedkope oplossing wil voor je taart, moet je het zelf doen. Hiermee willen we niet zeggen dat je op de dag van je trouw nog in de keuken moet staan zwoegen, maar het is een slim idee om zelf rond te vragen wie van je vrienden het ziet zitten om een taart te bakken. Jullie kunnen zelf wat quality time spenderen bij het bakken van verschillende smaken en vormen! Een andere goedkope oplossing is om een dessert-buffet te hebben, waarbij je iedereen iets klein laat meebrengen.

De jurk

Een van de grootste uitgaven van een trouw is de jurk. Een bruidsjurk is voor veel vrouwen een kledingstuk waar ze al van dromen sinds dat ze een klein meisje waren. Het is echter zo dat je op veel plaatsen bruidsjurken kunt vinden die afgeprijsd zijn. Een goed idee is om een naar een bruidsjurken outlet te gaan. Daar zijn vaak fantastische jurken te vinden aan een goed prijsje, omdat ze van een vorig seizoen waren. Een tip voor als je naar zo een bruidsjurken outlet gaat, is om niet te verwachten dat je de perfecte jurk gaat vinden. Je kan altijd kiezen voor een goedkope jurk die je daarna helemaal van jou maakt door hem te laten aanpassen door een kleermaker.

De locatie

Een ander iets waar je op kan besparen is de locatie van je trouw. Kies voor een mooi natuurlandschap, zoals een natuurgebied of strand, waarbij de omgeving al dient als decoratie. Zorg dat je locatie dicht bij je bruidswinkel is. Als je bijvoorbeeld in Maastricht besluit te trouwen, ga dan op zoek naar een bruidswinkel maastricht. Zo kan je altijd extra decoratie en hulp halen op de dag zelf!

Geniet ervan!

https://bruidsmodeoutlet.be/

Gerelateerde artikelen

Vrijdag 26 november

Aanwezigheidsregistratie en verhoogde werkdruk? Niet met deze oplossing

Elektriciteit kabel vervangen: dit is belangrijk om te weten