Seven Soul Motion
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin kansen voor het voorjaar en de zomer

Het is weer zo ver, het tuin seizoen staat weer voor de deur. Het is tijd om de winter achter ons te laten en weer nieuwe ideeën op te gaan doen voor de uitstraling van uw tuin. Een tuin die en fris en fruitig bij staat geeft veel energie. Daarbij is uw tuin, of dit nu de voortuin of de achtertuin is, het aanzicht van uw woning. Wanneer een tuin er verlaten bij ligt geeft dit toch een droevig beeld. Kom daarom eens langs bij de showroom van tuinhoutcentrum de oude stee. Hier vind u naast het grootse hout assortiment diverse tuin assortiment producten. Naast de showroom treft u een geweldige houthandel in Roosendaal.

Hout in alle soorten en maten

Het creatief bezig zijn met hout is voor velen een hele fijne ontspanning. Met hout kunt u alle kanten op. Laat uw creatieve geest zijn werk doen en bedenk eens wat u allemaal met hout kunt maken. De één bouwt een zelfgemaakt tuinbank en de ander wilt een vlonder aan leggen voor een dakterras of achter in de tuin. Hiervoor heeft u kwalitatief hout nodig. Er zijn ontelbaar veel soorten hout en het is belangrijk om iets van de houtsoorten af te weten voordat u ermee aan de slag kunt. Een van de meest kwalitatieve houtsoorten die verkrijgbaar is is het douglas hout in Roosendaal.

Nieuw assortiment voor uw tuin

Naast het kwalitatieve hout assortiment zijn er diverse tuin artikelen! Het nieuwe seizoen is gestart en natuurlijk wil men naast tuinhout op zoek naar een schitterende tuin voor de komende maanden. Heeft u al eens gedacht aan een nieuw tuinhuisje met veranda? Dit doet onwijs veel met het aanzicht en gevoel van uw tuin. Daarbij heeft tuinhoutcentrum de Oude Stee een groot scala aan tuinhuizen. De komende maanden zijn de nieuwste tuinhuizen van Douglas hout weer beschikbaar om u te inspireren voor een veilige en mooie berging in uw tuin.

https://www.deoudestee.nl/