Seven Soul Motion
Image default
Woning en Tuin

Van een eikenhouten kloostertafel heb je oneindig plezier

Bij Tafels99.nl zijn we groot fan van eikenhouten kloostertafels. We weten zeker dat we ook jouw kunnen overtuigen dat een eiken kloostertafel echt iets toevoegt aan je interieur.

Historisch en modern

In het geweld van alle interieurbladen en “home make-over”-programma’s gaat het vaak vooral over de nieuwste trends. De kloostertafel is niet bepaald een nieuwkomer. Eerder het tegendeel, want dit type tafel heeft zijn roots in de kloosters (jawel) van de Middeleeuwen. Maar waar veel zaken uit de Middeleeuwen de tand des tijds niet overleefden, heeft de kloostertafel zich door de eeuwen meer dan bewezen. De kloostertafel is van alle tijden en past in elk interieur.

Oerdegelijk

Een van de redenen dat de kloostertafel een blijvertje is, is dat het een oerdegelijk meubelstuk is. Dat is niet onbelangrijk, want deze tafel krijgt nogal wat te verduren. Hete pannen, spelende kinderen, eindeloze avondjes met goede wijn. Een goedkope tafel bezwijkt onder de druk, maar de kloostertafel houdt stand. Het massieve eikenhout is niet kapot te krijgen.

Veelzijdig

De term “oerdegelijk” is niet altijd een compliment. In veel gevallen staat het woord gelijk aan “oerlelijk”. De kloostertafel is de uitzondering op de regel. Want eikenhout is dan wel (lokaal) hardhout, het is ook enorm goed te bewerken. Dat betekent dat je kloostertafels kunt maken die bij elke smaak en stijl passen.

Op maat gemaakte kloostertafel

Dat je met eikenhout enorm veel verschillende soorten kloostertafel kunt maken zie je al zodra je een blik werkt op onze webshop. Toch is dit slechts een klein deel van wat er mogelijk is. Bij Tafels99.nl maken we alle meubels in onze eigen meuibelwerkplaats. Dus als jij iets wilt dat afwijkt van het gebruikelijke, is dat geen probleem. Vertel ons de afmetingen, kleuren, afwerkingen en vormen die jouw ideale tafel vormen en wij maken het voor je.

Wil jij binnenkort ook zo’n mooie op maat gemaakte eikenhouten kloostertafel? Kom dan eens langs in onze showroom in Zevenaar, of maak een afspraak voor een adviesgesprek.