Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Vrijdag 26 november

Het is weer bijna zover, Black Friday 2021 komt eraan! Op vrijdag 26 november is het in de hele wereld Black Friday. Op deze dag zijn er op allerlei verschillende webshops online veel en grote solden. Ook in de fysieke winkels zijn er verschillende aanbiedingen op producten. Black Friday is dus een prachtige dag voor de shopliefhebbers, maar waar komt Black Friday nou eigenlijk vandaan?

Black Friday in de Verenigde Staten is de dag na Thanksgiving en Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De meeste medewerkers daar zijn die vrijdag vrij van werk. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Om mensen naar de winkel te lokken, adverteren veel winkels. Sommige winkels gaan al om 3 uur ’s nachts open, als er buiten al een lange rij staat.

 

Allerlei verschillende winkels

Tijdens Black Friday en de weken ervoor worden er door veel webshops intensief gepromoot om zo hun beste deals zo spoedig mogelijk te verkopen. Bijna alle grote en populaire winkels doen hoogstwaarschijnlijk mee met Black Friday 2021. Winkels zoals bol.com, Krëfel, Vanden Borre, Fnac, Amazon en zelfs Dreamland gaan geweldige deals op het internet zetten, maar ook in de fysieke winkels wordt het positief uitgedrukt “chaos”. Wij verwachten fantastische Dreamland Black Friday deals zoals hoge solden op gamingproducten, speelgoed maar ook zelfs kortingen op cadeaubonnen voor pretparken etc.

 

Chaotisch op het internet

Aan de vooravond van Black Friday verkeren veel winkels in een gezonde staat van spanning omdat er veel acties zullen zijn. Helaas vinden veel mensen het moeilijk om alle geweldige deals op Black Friday en Black Week te volgen, simpelweg omdat het er teveel zijn. U kunt de gefilterde producten en winkels niet eenvoudig overzien. blackfriday-deals.be is echter een website die gemakkelijk alle deals van de populairste winkels kan samenvatten. U kunt filteren op uw favoriete winkel of zoeken op productcategorie.