Seven Soul Motion
Image default
Bedrijven

Betonnen linteel: een mooie accessoire voor jouw woning

Een betonnen linteel is gemaakt van ijzersterk beton, die dient als een draagsteen voor jouw project. Het kan gebruikt worden bij allerlei verschillende constructies, zoals boven een deur, een raamkozijn of voor andere openingen in de muur. Zij zorgen ervoor dat de druk goed wordt verdeeld, zodat de spanning wordt opgevangen. Door middel van een gemaakte waterafvoer in het beton, blijft het water niet in het beton zitten. Hierdoor ontstaan er geen scheuren in jouw muur/stucwerk. 

Assortiment betonnen lintelen

Een betonnen linteel kan niet alleen voor verschillende aspecten gebruikt worden, maar kan ook dienen als een mooie decoratie voor jouw woning. Omdat de latei wordt geïntrigeerd in het metselwerk, en dus in het zicht staat, kun je het beton verven. Zo kun je een oude raam opknappen om het raam in een woning als oogpunt voor jouw huis te wekken. Dit kan natuurlijk ook gebruikt worden om in het huis een mooie sfeer te creëren. 

Daarnaast wordt het gebruik van beton in en om woningen steeds populairder. Het geeft een chique, net en ogend effect. Doordat het op maatwerk geleverd wordt, ziet het beton er strak uit. Scheuren en dergelijke problemen zijn niet te zien. 

Door de enorme populariteit stappen steeds meer bouwbedrijven sneller over naar het gebruik van beton. Ook wordt er meer naar de combinatie van effectiviteit en smaak gekeken. Ook het leveren van maatwerk is voor bedrijven een must. Dus ben jij een bedrijf en heb jij op maat geleverde lintelen van beton nodig? Kijk dan snel verder op de website!

Vakkundig advies voor jouw betonnen linteel

De betonnen linteel zijn in allerlei verschillende soorten breedte-, hoogte- en lengtematen waardoor jij een ruime keus hebt in het uitzoeken van jouw perfecte linteel van beton. Zowel op maat als op smaak zijn deze betonnen lintelen beschikbaar. Twijfel je over welke maat je moet hebben of welke latei het beste bij jouw woning past? Dan kun je altijd contact opnemen met Betonlateien.nl, die jou persoonlijk en vakkundig advies kunnen geven zodat jij tevreden bent. Wil je liever persoonlijk iemand spreken? Dat is zeker mogelijk! Je kunt contact opnemen via de mail, of bij voorkeur via de telefoon, waarbij de leveranciers jouw volledig helpen en meedenken. Zo komen zij samen met jou een passende oplossing tegemoet.