Seven Soul Motion
Image default
Woning en Tuin

Welke raamdecoratie kies voor je badkamer?

We weten allemaal hoe belangrijk privacy is, of het nu in de woonkamer of de slaapkamer is. Natuurlijk mag de badkamer niet ontbreken in dit lijstje. Welke raambekleding past het beste in de badkamer en waarom?

Zijn aluminium jaloezieën geschikt voor de badkamer?

We kunnen deze vraag snel en eenvoudig beantwoorden: Ja! Dit is waarom: Aluminium jaloezieën zijn gemaakt van 100% waterdicht en roestvrij materiaal. Vochtigheid in de badkamer heeft geen invloed op de kwaliteit van aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. Voor een snelle reiniging kunt u de lamellen reinigen met een vochtige doek.

Wist u dat de minimale breedte van aluminium jaloezieën 250 mm is? Ook voor kleine badkamerramen bieden wij een oplossing!. Kantel de lamellen voor de gewenste privacy.

Kan ik PVC-jaloezieën installeren in een natte ruimte?

In de badkamer kun je zeker PVC-jaloezieën gebruiken. De lamellen zijn gemaakt van kunsthout. Dankzij de eigenschappen kunt u PVC-lijsten in de badkamer installeren.

PVC-jaloezieën zijn waterdicht, sterk en gaan zeer lang mee! Doordat de lamellen waterdicht zijn, zijn ze ideaal voor natte ruimtes. PVC-jaloezieën  zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Reinig de lamellen of verwijder stof met een vochtige doek. Wist u dat ladderbanden meer privacy bieden? Ze dekken de gaten in het gordijn af, waardoor je het invallende licht kunt beperken.

Een zachte en frisse uitstraling met PVC-jaloezieën

Zijn alle gordijnen geschikt voor de badkamer?

Helaas zijn niet alle gordijnen geschikt voor de badkamer. Omdat ze niet alleen van vocht afvoerend materiaal zijn gemaakt. Gelukkig zijn aardig wat raambekleding die je hiervoor kunt gebruiken!

100% PVC zijn ideaal voor natte ruimtes. Je kunt deze gordijnen zelfs naast de douche gebruiken! Kortom, de perfecte keuze!. Het materiaal, gemaakt van 100% PVC, is volledig schokbestendig. Samen met de verduisterende stof krijgt je badkamer de nodige privacy! Op deze pagina kan je badkamer jaloezieën bekijken