Seven Soul Motion
Image default
Huishoudelijk

Zolder renoveren

Een zolder is een fantastische ruimte. Een plek met heel wat mogelijkheden. Toch is de realiteit vaak anders. Een niet afgewerkte zolder vormt in het algemeen een bron van heel wat frustraties. Dan wordt de zolder een overbodige kamer. En dat is zonde. Want een mooie zolder heeft heel wat mogelijkheden. En kan uw woning veel meer added value geven. Denk maar aan een extra speelruimte voor de kleinkinderen, een bijkomende kamer om te slapen, een impressionante dakloft, enz. 

WIL JIJ OOK EEN ‘WOW’-RESULTAAT?

Descon zolderbouw is gespecialiseerd in het inrichten en afwerken van zolder ruimtes. Net als een professionele schilder beginnen wij meestal met een leeg canvas. En toveren de plaats om tot een prachtige zolder. Dankzij een ruime ervaring met renovatie projecten kunt u rekenen op een professioneel en 100% perfect afgestemd eindresultaat op maat.

 

ONZE ACTIVITEITEN

Een voortreffelijke afwerking met kwalitatieve producten. Een strakke planning waar we niet van afwijken, een duidelijke uitvoeringstermijn en een eenduidige prijs die op voorhand vastligt. Het zijn slechts enkele van de voordelen die Descon zolderbouw jou biedt. Als totaal aannemer nemen we alle zorgen van de klant over. En bieden we onder meer volgende activiteiten aan:

  • Inrichting en afwerking van zolderruimtes
  • Dakisolatie
  • Plaatsen van dakramen
  • Afwerking van de vloeren
  • Plaatsen van deuren
  • plaatsen van een vaste maattrap

 

Meer informatie

Meer weten over de dienstverlening van Descon Zolderbouw in Liedekerke? Op zoek naar een perfect afgewerkte zolder? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

https://zolderbouw.be/zolder-renoveren/