Seven Soul Motion
Image default
Fotografie

Zoveel meer dan een fotostudio in Gent

De juiste locatie vinden, is zeer belangrijk als u graag een fotoshoot wilt houden. Ook als u video’s wilt maken, is dit van groot belang. Bij visuele kunsten zoals foto’s en films hangt het uiteindelijke product enorm af van bijvoorbeeld de lichtinval of de achtergrond. Bij Loftstudio 85 in Gent vindt u beiden in hun fotostudio. Deze ruimte is uitgerust met een groot dakraam, waardoor u op elk moment van de dag gemakkelijk kan beslissen hoe licht of donker u de ruimte maakt.

Maak originele video’s in deze studio

Voor een prachtige fotostudio in Gent hoeft u dus niet verder te zoeken dan Loftstudio 85. Hier maakt u zonder problemen films of andere video’s op een originele locatie. Er werden hier reeds verschillende videoclips opgenomen. Als u dus inspiratie zoekt voor uw eigen opnames, kan u steeds een kijkje nemen tussen de projecten die u voorgingen in deze studio. Als u niet altijd binnen wilt blijven filmen, kan u bovendien gebruik maken van de mooie tuin die ze ter beschikking hebben. Op die manier tilt u uw video naar het volgende niveau.

Ruimtes voor ontspanning

Tussen het werk door is het belangrijk om af en toe even te ontspannen. Wanneer u de fotostudio in Gent huurt, krijgt u daarnaast ook toegang tot heel wat andere ruimtes. Zo kan u even een pauze nemen in de lounge met een drankje of hapje dat u kan maken in de keuken. Deze is volledig uitgerust met de beste toestellen, omdat de ruimte ook verhuurd wordt voor recepties en andere feesten. Daarnaast kan u ook genieten van de strandbar. Werken aan een video was nog nooit zo gezellig als in deze studio.

Huur de ruimte vandaag nog

Aangezien de ruimte van Loftstudio 85 zeer populair is, reserveert u best genoeg tijd op voorhand. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met deze specialisten in studio’s op. Zo heeft u snel een afspraak om de nodige zaken te bespreken. Voor meer vragen kan u eveneens hun contactformulier invullen of hen telefonisch bereiken.

https://www.loftstudio.be/