Seven Soul Motion
Image default
Beauty en verzorging

Borsten laten vergroten bij deze plastisch chirurg in Antwerpen

Als u een expert zoekt in het vergroten van borsten, bent u aan het goede adres bij deze plastisch chirurg in Antwerpen. Maken uw borsten u onzeker of wilt u al een tijdje een grotere boezem? Dan kunt u uw borsten laten vergroten bij Clinic 12B. De specialist neemt tijd om naar uw specifieke wensen en verwachtingen van de borstvergroting te luisteren en geeft u bovendien de nodige informatie over de procedure.

Hoe werkt het?

Deze plastisch chirurg in Antwerpen kijkt samen met u welk implantaat het beste bij uw voorkeuren past. U wordt op voorhand uitgenodigd voor een uitgebreid consult waarin de specialist met u alle voor-en nadelen van de types implantaten voor u op een rijtje zet. Uw borsten laten vergroten is uiteraard niet zonder enig risico, maar dankzij de jarenlange ervaring van deze experten bent u in goede handen. Ze voorzien u van het nodige deskundig advies zodat u volledig op de hoogte bent van het proces voor, tijdens en na de borstvergroting. Samen met u wordt er een keuze gemaakt welk type, formaat en inhoud van implantaten het beste bij u en uw lichaam passen. Nadien wordt er de ingreep ingepland, waar u ongeveer een uur voor moet rekenen. Meteen na de ingreep wordt er een kleefverband aangebracht om u steun te geven. Na een zevental dagen wordt dit verband verwijderd tijdens een controleraadpleging bij uw chirurg.

Hoe lang gaan implantaten mee?

Nadat u uw borsten heeft laten vergroten door deze plastisch chirurg in Antwerpen, gaan de implantaten normaliter ongeveer 20 jaar mee. Dat wil zeggen dat ze in principe 20 jaar ongestoord in uw lichaam kunnen blijven zitten. De levensduur van prothesen is echter afhankelijk van het type en of er al dan niet kapselcontractuur optreedt. Bij Clinic 12B zijn de prothesen voor een borstvergroting voorzien van een levenslange garantie. Neem contact op of surf naar www.clinic12b.be en lees alles over een borstvergroting in deze kliniek.