Seven Soul Motion
Image default
Auto's en Motoren

Coaten: bescherming voor je auto met een glanzend resultaat

Als autobezitter wil je natuurlijk dat jouw auto er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Een van de manieren om dit te bereiken is door je auto te coaten. Maar wat is coaten nu precies? Coaten is het aanbrengen van een beschermende laag op de lak van je auto. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen externe factoren zoals UV-straling, zure regen en kleine krasjes.

Een groot voordeel van coaten is dat je auto langer zijn glans behoudt. Het vuil hecht zich minder snel aan de auto en is ook gemakkelijker schoon te maken. Bovendien blijft de kleur van de auto langer behouden en zijn kleine krasjes minder zichtbaar. Een ander groot voordeel van coaten is dat het de waarde van je auto verhoogt. Potentiële kopers zien dat de auto goed onderhouden is en hierdoor zal de auto een hogere verkoopwaarde hebben.

Een nadeel van coaten is dat het een stuk duurder is dan het waxen van je auto. Een coating gaat echter wel veel langer mee en biedt een betere bescherming dan waxen. De prijs van een coating is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de auto en de gekozen coating.

Bij slikcardetailing.nl kun je terecht voor het coaten van je auto. Wij gebruiken hoogwaardige coatings van de beste merken om jouw auto optimaal te beschermen. Naast coaten bieden wij ook PPF aan als extra bescherming voor je auto. PPF staat voor Paint Protection Film en is een transparante folie die over de lak van je auto wordt aangebracht. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen steenslag en kleine beschadigingen.

Kortom, het coaten van je auto biedt vele voordelen. Bij slik car detailing kun je terecht voor een professionele coating van je auto met hoogwaardige producten. En als extra bescherming bieden we ook PPF aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

 

https://www.slikcardetailing.nl/