Seven Soul Motion
Image default
Auto's en Motoren

De kortverhuur van een elektrische auto of bestelwagen

Voor je werk heb je soms heel wat spullen nodig. Het is dan handig om een bestelauto als bedrijfswagen te huren. Op die manier kies je volledig zelf of je deze slechts voor enkele dagen nodig hebt, voor bijvoorbeeld een specifiek project, of dat je deze voor meerdere maanden wilt. Voor deze kortverhuur kies je het best een elektrische auto of bestelwagen uit het ruime aanbod van Move2Green. Deze onderneming gespecialiseerd in de renting van een wagen voor bedrijven en particulieren helpt jou graag verder bij het kiezen van de gepaste wagen en formule.

Welke bestelwagens vind je in het aanbod van deze specialist

Als expert in de renting van een wagen bieden ze bij Move2Green onder andere de elektrische Mercedes EQV aan. Deze unieke wagen tilt elektrisch rijden naar een heel nieuw niveau en zorgt voor het rijplezier waar jij naar zocht. Je krijgt niet alleen al je werkspullen in deze bestelwagen, maar als je kiest voor de kortverhuur van deze elektrische auto geniet je bovendien van een zeer scherpe prijs. Om een bestelwagen te huren met een elegant exterieur, comfortabel interieur en een verre actieradius, moet je dus niet verder zoeken dan deze Mercedes. Een andere innovatieve bestelwagen die je terugvindt in het aanbod van deze experten, is de Peugeot e-Expert. Deze huur je al vanaf 100 euro per dag, een echt koopje voor een bestelwagen van zo’n topmerk. Je rijdt er eenvoudig mee over elke weg en transporteert effectief je lading.

Ontdek de werkwijze van deze onderneming

Kies jij voor een Mercedes of Peugeot bij deze wagenrentingsonderneming? Dan kies je zelf uit de kortverhuur van de elektrische auto of een longlease. Ze leggen met veel plezier uit hoe het huren van een bedrijfswagen werkt als je langskomt in hun garage. De vriendelijke medewerkers berekenen zelfs welke formule je het meeste geld bespaart. Neem vandaag nog contact met hen op om een afspraak vast te leggen.