Seven Soul Motion
Image default
Gezondheid

Het ideale polygel starterspakket aanschaffen

Iedereen wil mooie en verzorgde nagels hebben. En sinds de komst van polygel is dit mogelijk! Met polygel zet je namelijk gemakkelijk en snel nagels bij jezelf of je vrienden. Maar wat hoort er precies allemaal in een polygel starterspakket te zitten? En waar moet je op letten bij het kopen van een polygel kit? Wij zetten alle benodigdheden voor je op een rij.

 1. Polygel 

  Natuurlijk op nummer 1 hoort de polygel zelf te staan. Polygel is te verkrijgen in verschillende tubes. Vaak zit de polygel in tubes van 15 ml, 30 ml of 50 ml. Maar ook kan de polygel in plaats van in een tube in een potje zitten. Beide mogelijkheden zijn ideaal voor het zetten van polygel nagels. Daarnaast is het natuurlijk van belang naar de kleur te kijken. Polygel is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog! Kies voor een mooie nude kleur of ga voor een zachte roze tint. Soms staat er ook bij of het gaat om een transparante polygel of dekkende kleur. Bij een transparante polygel kun je vaak door de kleur heen kijken en krijg je een meer natuurlijk effect, terwijl een dekkende kleur polygel juist een optimale dekking biedt. 

 2. Spatel 

  De spatel wordt vaak meegeleverd wanneer de polygel in tubes zit. Door voorzichtig op de polygel tube te drukken zal de gel voorzichtig uit de tube komen. Vervolgens kan met de spatel de gel af geschrapen worden om vervolgens op de dual form aan te brengen. 

 3. Dual forms 

  Dan komen we bij de dual forms. Dit zijn tips die het zetten van polygel nagels zeer eenvoudig maken. Dual forms zijn te herbruiken en komen in verschillende maten. Het is belangrijk om van te voren te kijken welke dual form het beste op welke nagel past. Vervolgens kan de polygel met de spatel aangebracht worden op de dual form. Sommige starterpakketten komen met heel veel dual forms, terwijl andere starterpakketten juist met heel weinig dual forms komen. Het is belangrijk te weten dat de dual forms herbruikbaar zijn en het daarom niet per se nodig is dat er 1000 tips in een set zitten. 

 4. Kwastje 

  Met het kwastje kan de polygel vervolgens uitgespreid worden over de dual form of de tip. Zorg ervoor dat er overal een even dikke dekking zit, zodat de nagel straks overal even dik is. 

 5. UV Lamp 

  Met de UV lamp hard je de dual form met polygel uit. Doe dit minimaal één minuut zodat de polygel goed droog is. Wanneer dit het geval is kan door middel van een wiebelende beweging de dual form van de nagel afgetrokken worden. Je zal zien dat de polygel nu mooi op de nagel zit. 

 6. Top en basecoat 

  Om de nagel helemaal af te maken breng je een dun laagje topcoat aan over de polygel. Dit laagje hard je vervolgens weer even uit onder de UV lamp. Nu kan de plaklaag verwijderd worden en zijn de nagels helemaal klaar! 

Let er goed op dat al deze benodigdheden in de polygel starter kit zitten zodat je gelijk aan de slag kan en verder niets meer nodig hebt. Op deze manier ben je zeer snel klaar met het zetten van je eigen polygel nagels en geniet je er zo lang mogelijk van! 

https://www.polygelshop.nl/