Seven Soul Motion
Image default
Eten en drinken

Lekker smullen met een mobiele frituur aan huis

Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning staan? Weet u nog niet goed wat voor eten u aan de gasten wilt bieden? Dan bestaat er haast geen betere oplossing dan een mobiele frituur aan huis. Wanneer u thuis of ergens op locatie een feest organiseert, kunt u rekenen op Friet & Co om aan iedereen de lekkerste frietjes te geven. Met reeds 15 jaar aan ervaring hebben zij al honderden events geslaagd voorzien van voortreffelijk eten. Geniet bij hen ook van verse, artisanale frieten en een breed aanbod aan overheerlijke snacks. Met deze mobiele frituur aan huis verzorgt u eenvoudig uw gasten van eten dat iedereen lekker vindt!

Kies uit verschillende formules

Bij de mobiele frituur aan huis van Friet & Co kunt u altijd genieten van lekkere frieten, maar als organisator kunt u kiezen uit verschillende formules voor het aanbod snacks. Zo heeft u de ‘Genieters’, ‘Fijnproevers’ en ‘Deluxe’ formules die telkens meer verschillende snacks aanbieden. Verken de verschillende pakketten en kies degene waarmee u denkt dat alle gasten wel een snack naar keuze krijgen. Wanneer deze specialisten op locatie aankomen, rekent u op medewerkers die hygiënisch en vlot aan het werk gaan. Zij zorgen ervoor dat de bestellingen vooruitgaan en dat niemand lang op zijn honger hoeft te zitten. Voor een vast tarief bakken zij twee uur lang heerlijke artisanale frietjes voor het gehele gezelschap. Dat klinkt toch ideaal?

Neem contact op met deze specialisten

Wilt u een mobiele frituur aan huis van Friet & Co voor uw eerstvolgende feestelijke gelegenheid? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers om uw datum en tijd vast te stellen. Zij zorgen ervoor dat ze ruim op tijd aankomen en op tijd alles klaar hebben staan om het gezelschap van voortreffelijke frietjes te voorzien. Ga voor de vlotte bediening en de artisanale kwaliteit van deze specialist!