Seven Soul Motion
Image default
Gezondheid

Maak een afspraak voor osteopathie door specialisten in Gent

Ben jij op zoek naar expert die jouw klachten kan oplossen? Dan is misschien osteopathie van deze experten in Gent de juiste stap voor jou. Bij Balance.Gent zijn ze gespecialiseerd in verschillende types van osteopathische behandelingen. Eén van hun vele expertises is dan ook gynaecologische, andrologische en urogenitale klachten. Samen met jou gaan ze op zoek naar een behandeling die past bij jou.

Voor welke klachten kan je bij hen terecht?

Problemen van het voortplantingsstelsel of het uitscheidingsstelsel komen wel vaker voor. Deze klachten kunnen van twee plaatsen komen; oftewel zijn ze van structurele oorsprong, oftewel van functionele oorsprong. Waar de pijn ook zijn oorsprong heeft, deze specialisten kunnen je zeker verder helpen. De medewerkers in Gent hebben nu eenmaal al vele jaren ervaring in het veld van osteopathie. Je kan hier daarom terecht met verschillende klachten, zoals infertiliteit, endometriose of vaginisme. Maar ook heel andere problemen kan je met osteopathie oplossen. Enkele andere voorbeelden zijn:

  • Pijn ten hoogte van de geslachtsdelen
  • Incontinentie
  • PMS
  • Prikkelbare darmsyndroom

Deze behandeling van osteopathie die ze in Gent aanbieden, gebeurt vaak in samenspraak met andere specialisten. Om het beste resultaat voor jou te bekomen, zal de osteopaat daarom in gesprek gaan met een gynaecoloog of uroloog. Het samenwerken tussen de verschillende therapieën zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk je klachten kwijt bent. Aangezien elke klacht uniek is, zal ook de behandeling telkens weer verschillen. Het is daarom belangrijk dat de osteopaat jou en je medische geschiedenis goed leert kennen tijdens het eerste gesprek.

Boek een consultatiegesprek

Heb jij één of meerdere van de klachten die hierboven vermeld werden of zit je misschien met nog iets heel anders? Waar je ook last van hebt, bij Balance.Gent helpen ze je graag verder. Boek daarom snel een consultatiegesprek en samen starten ze de behandeling op die het best bij jou past. Bel hen vandaag nog bij eventuele vragen.

https://balance.gent/