Seven Soul Motion
Image default
Auto's en Motoren

Maak je auto gebruiksklaar na corona

De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat veel mensen thuis moesten werken. Inmiddels gaat het iets beter en gaan veel mensen weer langzaam aan gewoon naar kantoor. Dat betekent dat de auto ook weer veel meer gebruikt wordt. Een auto die lang heeft stilgestaan is niet altijd even betrouwbaar. Voordat je dus weer de weg opgaat is het belangrijk om de auto even goed te controleren. Check bijvoorbeeld even de bandenspanning en of er nog genoeg olie is. Controleer vervolgens ook even de remschijven en rijdt even een kilometer of 10. De meeste gebreken zullen zich gedurende deze 10 kilometer melden mochten deze er zijn. Wil je zeker weten dat je auto weer klaar is voor de dagelijkse ritten van en naar je werk? Breng hem dan even naar de garage. In de garage wordt de auto nog beter gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je nergens stil komt te staan of onverhoopt tegen problemen aanloopt.

Je auto laten wassen

Naast het controleren van de auto op gebreken is het ook tijd om de auto eens goed te laten wassen. Door te kiezen voor een hand car wash weet je zeker dat je auto er weer als nieuw uitziet. Reizen in een vieze stikkende auto is niet echt ideaal. Zeker niet wanneer je elke dag in je auto zit. Mocht je op bezoek gaan bij klanten voor je werk dan is het allemaal een probleem. Stel je voor je komt stinkend en vuil aan bij een klant omdat je auto vies is. Dat moet je toch niet willen. Laat je auto dus eens goed schoonmaken. Zo ziet je auto er weer als nieuw uit en maak je een goede beurt bij klanten.

Onderhoud de lerenbekleding goed!

Wanneer je de auto goed laat schoonmaken is het belangrijk om ook de lederen stoelen goed te hydrateren en te reinigen. Leer vergt namelijk wat aandacht. Gebeurt dit niet dan zal de kwaliteit van het leer snel achter uit gaan. Het gevolg hiervan is, leer dat er slecht uitziet.

https://procleandetailing.be/

http://review-pagina.nl