Seven Soul Motion
Image default
Alarmsysteem

Maak je huis of bedrijf veilig met draadloze alarmsysteem

Alarm voor allerlei toepassingen

Zoek je een modern en stijlvol alarmsysteem? Kijk dan in onze winkel voor een Ajax alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is ideaal omdat je geen bekabeling meer nodig hebt. Daardoor is het veel prettiger om te installeren en zeer makkelijk in gebruik doordat de bediening via een smartphone app plaatsvindt. Natuurlijk kun je ook een extra bedieningspaneel plaatsen in het pand waardoor je dubbel toegang hebt tot dit professionele maar eenvoudige alarm. Het draadloos alarmsysteem wordt compleet tot stand gebracht door middel van een LAN of GSM verbinding in de HUB. Draadloos werkt alles op het netwerk waardoor het systeem een hoge mate van betrouwbaarheid geniet door middel van de Europese Grade 2 Certificering. Dit staat voor de best haalbare hardware die een alarm kan bevatten.

Units en hubs koppelen

Het Ajax alarmsysteem koop je met Hubs, sensoren, detectoren, magneetcontacten, controlepanelen, paniekbuttons en IP camera’s voor gegarandeerde beveiliging. Leg met jouw smartphone in de app alle beelden vast en volg deze wanneer nodig als je van huis bent. Door de koppeling met de app kun je zelfs jouw bedrijfspand en huis in de gaten houden vanaf je vakantieadres in het buitenland overal ter wereld. Het alarm zelf zend berichten tussen verschillende units en bereikt met de verbinding 1500-2000 meter ver aan communicatie op basis van een open veld. Alle hubs communiceren met een goede frequentie van 868mhz waarmee de verbinding tot stand komt. Het enige wat je apart nog besteld is een speciale prepaid sim voor jouw alarmcentrale hub. Wil je extra veilig zijn? Laat dan direct berichten doorsturen naar de meldkamer. Dit kan ook bij inbraak en gijzeling door middel van een (stille) paniekbutton. Breidt je alarm uit met geavanceerde Full HD bullet en dome camera’s en leg beelden en bewijsmateriaal vast met onze PoE videorecorder. Met een camerasysteem heb je inbrekers snel in beeld en dat is van grote noodzaak als politiebewijsmateriaal.

Melders en sensoren

Iemand voor de deur of jouw raam? De curtian en doorprotect motion bewegingsensoren zullen door middel van PIR infraroodtechniek snel elke menselijke beweging in kaart brengen en bij vermoedelijke inbraak het alarm af laten gaan. Ajax heeft veel soorten bewegingsensoren en magneetcontacten. Een glasdetector alarmeert voor gebroken glas bij inbraak. Denk aan een ingeslagen ruit of deurraampje, waarbij de inbreker de sleutel om wil draaien als deze nog in de binnenkant van de deur zit. Met een sirene maak je jouw alarm compleet. Er zijn bij ons zowel binnen als buitensirenes verkrijgbaar. Inbrekers kunnen flink terugschrikken van een sirene. Deze kan al afgaan bij een lichte aanraking van glas waarbij een magneetcontact melding stuurt naar het alarm en vervolgens de sirene af laat gaan. Magneetcontacten zijn gevoelig voor aanraking. Bij elk set plaats je een kleine en grote magneet op het kozijn, nabij het raam en de deur. Bij het gebruik van een extra bedieningspaneel kun je in een bedrijf makkelijk ruimtes beheren door middel van speciale toegangscodes waarbij je alleen mensen die de code weten toegang verleent. Ook in een grote woning of villa is een keypad een goede optie zoals het bewaken van de carport, het toegangshek en diverse deuren die toegang tot het pand verlenen.  Kijk bij de beste draadloze alarmsystemen om de juiste keuze te maken

https://draadloos-alarmsysteem.com/