Seven Soul Motion
Image default
Alarmsysteem

Cilinderslot

M&C Minos

Het is belangrijk om een buitendeur goed af te kunnen sluiten met een goed cilinderslot. Een inbraak in je woning of bedrijf moet je immers zien te voorkomen. Het is bewezen als je kwaadwillenden het moeilijk maakt, dat zij dan uitwijken naar makkelijker object. Daarom moet je je woning beveiliging met een cilinderslot met SKG 3* kerumerk en gehard stalen brug.

Een goed cilinderslot heeft een SKG 3* keurmerk

Een inbraak in je woning of bedrijf heeft veel inpact en wordt vaak onderschat. Alles wat er geregeld moet worden en dat er met de inbraak is meegenomen is vaak een hoop ergenis. Daarom is het goed en verstandig om je woning of bedrijf goed te beveiligen met een alarmsysteem en ook de mechanische sloten te vervangen met een SKG 3* cilinderslot met gehard stalen brug. Je bent dan direct beveiligd tegen de meest voorkomende inbraken het cilindertrekken of breken. Een Nederlands merk M&C heeft daarvoor de beste cilinders. Cilinders die allemaal voorzien zijn van het SKG 3* keurmerk en allemaal een gehard stalen brug hebben. Daarnaast is M&C altijd volopt in ontwikkeling met nog betere cilindersloten te fabriceren zoals de M&C Minos die net is uitgekomen. Een cilinderslot met 1 van de hoogste beveiligingen en een keersleutel. M&C heeft al 6 succesvolle serie cilindersloten:

  • Matrix SKG **
  • Color +
  • Matrix SKG ***
  • Condor
  • Move
  • M&C Minos

Met zulke cilindersloten is inbreken middels kerntrekken, breken en de slagmethode bijzonder lastig, zo niet onmogelijk. De inbreker zal de actie opgegeven, en doorgaan naar een makkelijker object om in te breken. Dat is precies wat je moet hebben, het voorkomen van een inbraak.

Stel sloten monteren met SKG 3* niet uit

Nu je weet hoe je de woning of het bedrijf kan beveiligen is het van belang dat je niet uit gaat stellen en snel overgaat op goede sloten. De toppers hierin, sloten met een SKG *** keurmerk, zijn bij M&C Move te bekijken en te bestellen. Zodra de sloten gemonteerd zijn is de kans op een inbraak bijzonder klein zo niet uitgesloten. Je kan veilig van huis, of mocht het een bedrijfspand betreffen, weekend vieren. Wil je helemaal voor zeker gaan, bij M&C Move kun je terecht voor een compleet sluitplan van een pand. Het is echt de moeite waard. Het vervangen van een cilinderslot is eenvoudig werk, en het geeft geen overlast. Het is in feite slechts één bout los en weer vastdraaien, en meer niet.

https://mc-sleutels.nl/cilindersloten-info/