Seven Soul Motion
Image default
Dienstverlening

Met software voor schoonmaakbedrijven wordt uw administratie makkelijker én leuker

Geen enkele ondernemer maakt een vreugdesprongetje wanneer het tijd is voor de boekhouding. Toch valt het belang van een correcte administratie niet te ontkennen. Sterker nog, het is zelfs wettelijk verplicht. Beschikt u niet over basiskennis omtrent boekhouden en heeft u beperkt de tijd om u hiermee bezig te houden? Overweeg dan de aanschaf van een speciale software voor schoonmaakbedrijven, zoals CleanJack. Zo voert u iedere terugkerende handeling digitaal in een handomdraai uit.

Een engineer die precies weet wat u nodig heeft

Bij dit bedrijf zit u goed voor een zeer behulpzame en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware speciaal voor ondernemers binnen de schoonmaakbranche. Het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering is hiervan de officiële distributeur. Het bedrijf is al ruim dertig jaar actief en weet zodoende exact wat u als ondernemer nodig heeft. Behalve met uw boekhouding kunnen zij u ook met het bijhouden van de urenregistratie helpen. Hiervoor gebruikt u CleanJack. Deze software voor schoonmaakbedrijven maakt u tijds- en aanwezigheidsregistratie een stuk gemakkelijker.

Facturatiesoftware

Nog zo’n last op de schouders van ondernemers binnen de schoonmaakbranche is de facturatie. U houdt zich natuurlijk liever bezig met de corebusiness van uw onderneming: het tevreden houden van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe. Zeker gezien de ruime concurrentie waarmee u te maken heeft, wilt u hier voldoende tijd voor hebben. Met de facturatiesoftware M-Bytes stelt u vanaf nu zonder enige problemen calculaties en facturen op.

Bezoek de website van dit bedrijf

Steeds meer professionals besluiten CleanJack en andere software voor schoonmaakbedrijven te gebruiken. Op M.I.D. Software Engineering kunt u blind vertrouwen. De praktijkervaring en informaticakennis van het bedrijf vormen een gouden combinatie. Wilt u meer weten over registratie met CleanJack of het gebruik van een van de andere softwareprogramma’s? Bezoek dan de website van deze specialist voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden: www.mid-se.be/.