Seven Soul Motion
Image default
Winkelen

Puzzels zijn te bestellen bij Legpuzzels

Bij de winkel Legpuzzels kun je online puzzels bestellen. De bestelde puzzels kunnen bezorgd worden. Het laten bezorgen van jouw bestelde puzzels kan wat geld kosten. Voor bestellingen boven 50 euro wordt geen verzendkosten in rekening genomen. Dat kan voordelig zijn voor liefhebbers van puzzels. Legpuzzels biedt verschillende soorten puzzels aan. De puzzels komen in allerlei soorten formaten. Er kunnen ook puzzels van een bepaalde thema besteld worden. Denk bijvoorbeeld aan landschappen, tekenfilms, dieren en veel meer. Wat het ook erg prettig maakt om bij Legpuzzels te winkelen, is dat bestelde puzzels gratis geretourneerd kunnen worden. Dat kun je bijvoorbeeld doen als je ontevreden bent met een puzzel, die je eerder besteld hebt.

Legpuzzels biedt niet alleen legpuzzels aan, maar ook andere soorten puzzels. Denk bijvoorbeeld aan puzzels met een 3D illusie, escape puzzels, onmogelijke puzzels, vormenpuzzels en meer. Er zijn verschillende puzzels voor mensen die nieuwsgierig en avontuurlijk zijn. Veel keuzes uit het assortiment dus. Het brede assortiment garandeert ook uren puzzelplezier.

Puzzels zijn gezond voor je hersenen

Je zou jezelf kunnen afvragen waarom mensen een legpuzzel van 1500 stukjes kopen. Daar bestaan goede antwoorden voor. Mensen die al eerder puzzels van 500 stukjes, 1000 stukjes en Ravensburgers puzzel 3000 stukjes gedaan hebben, willen simpelweg meer uitdaging. Daarom kiezen zij voor het aanschaffen van een legpuzzel van 1500 stukjes of meer. Daarnaast bestaan er wetenschappelijke studies, die bewijzen dat puzzels het menselijke brein helpt ontwikkelen. Ook bestaan er wetenschappelijke onderzoeken die puzzels en resistentie van dementie met elkaar linken. Dat zijn allemaal goede redenen om te puzzelen.

Wel is het zo dat een legpuzzel van 1500 meer tijd nodig heeft. Ook zul je meer geduld moeten hebben. ‘’Geduld is een schone zaak’.’’. Dat wordt niet voor niets gezegd. Een legpuzzel van 1500 stukjes voltooien kan enorm belonend zijn. Als puzzelaar voel je dan dat je iets groots behaald hebt. Dat is namelijk ook zo. 1500 puzzelstukjes is niet niks.

Wat puzzelen ook leuker maakt, is dat het gedaan kan worden met meerdere personen. Dat bevordert natuurlijk ook de relatie tussen de personen waarmee je puzzelt. Er zijn genoeg redenen om te gaan puzzelen. Schroom daarom niet om een puzzel aan te schaffen bij de online winkel Legpuzzels.nl.

Wie is Jan van Haasteren eigenlijk?

Jan van Haasteren is een kunstenaar en tekenaar. Hij heeft in zijn carrière gewerkt aan een aantal stripverhalen, ontwerpen en puzzels. Hij heeft puzzels ontworpen in samenwerking met andere ontwerpers. Zijn ontwerpen voor puzzels zijn razend populair geworden en daaruit is een merk ontstaan. Nu zijn er een aantal Jan van Haasteren puzzels te vinden in vrijwel elke puzzelwinkel. Er bestaan 500 stukjes puzzels, Jan van Haasteren 1000 stukjes puzzels, puzzels van 3000 stukjes en meer.

De puzzels van het merk Jan van Haasteren worden in meerdere landen verkocht. Jan van Haasteren puzzels zijn uniek omdat de ontwerper Jan van Haasteren zijn eigen stijl gebruikt. Zijn puzzels zijn dan al snel herkenbaar aan de illustraties en stijl die in de ontwerpen gehanteerd worden. Jan van Haasteren is nu minder werkzaam, maar hij probeert tenminste 3 ontwerpen voor puzzels per jaar te voltooien.