Seven Soul Motion
Image default
Vervoer en transport

Taxi Breda nu en de samenwerking met bedrijven.

Taxi Breda nu en de samenwerking met bedrijven.

Taxi Breda Nu levert op dit moment de beste service in de regio Breda. Wij staan als taxibedrijf momenteel bekend om onze goede service en punctualiteit. Steeds meer bedrijven nemen contact op met ons taxibedrijf om de mogelijkheden te bespreken voor samenwerking. Het voordeel dat wij bedrijven die met ons samen willen werken kunnen bieden is dat wij onze taxiservice tegen verlaagde of vaste tarieven kunnen aanbieden. Daarbij geldt, hoe verder de rit hoe meer korting wij geven. Wij rijden bijvoorbeeld ritten naar schiphol vanuit breda voor maar € 165 deze rit kost op de meter maar liefst € 300,- Een ander voordeel is dat de klant niet direct hoeft af te rekenen. De taxirit word daarentegen bij het bedrijf gefactureerd waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Op deze manier kunnen de bedrijven alle kosten heel duidelijk in een overzicht zien.

Zakelijke dienstverlening.

Omdat wij als taxibedrijf in Breda steeds meer de focus leggen op de zakelijke dienstverlening word ons netwerk dusdanig vergroot dat het balletje op een gegeven moment zelf gaat rollen. De kwaliteit die wij als taxibedrijf leveren spreekt bedrijven dusdanig aan dat wij op dit moment zelf benaderd worden door bedrijven om met hun samen te werken. Wij zijn als taxibedrijf in Breda nu dan ook in een andere fase terechtgekomen. Nu is het dan ook tijd om onze bedrijfsstrategie te herzien en te kijken wat de beste wijze is om vanuit deze positie verder te gaan.

Taxi dienstverlening.

Als taxibedrijf zijn wij continu bezig met verbetering en vernieuwing. Bij dit proces proberen wij onze klanten altijd te betrekken. Vanuit onze klanten komt de meest waardevolle informatie die wij weer kunnen gebruiken om onze dienstverlening naar het volgende niveau te brengen. De kunst is alleen om deze informatie zodanig te vertalen naar een nieuw beleid zodanig dat dit het serviceniveau substantieel zal verhogen.