Seven Soul Motion
Image default
Zorg

Verbeter de communicatie in de zorg dankzij Vcare

Verbeter de communicatie in uw zorginstelling

Communicatie is key, zeker als u werkt in een grote instelling waar meerdere mensen met hetzelfde dossier te maken hebben. Vooral in de zorg is het belangrijk dat iedereen goed samen kan werken om de juiste zorg te kunnen leveren aan de patiënten, en dit lukt alleen als iedereen op de juiste manier met elkaar kan communiceren. Dit is niet altijd goed het geval, waardoor de communicatie tussen zorgmedewerkers wel wat extra hulp kan gebruiken.

Vcare Connect is hiervoor gemaakt. Dankzij het speciale systeem waar Vcare Connect mee werkt, kunt u de communicatie bij uw zorginstelling enorm verbeteren. Sneller, beter en efficiënter werken zorgt ervoor dat u niet alleen beter de zorg kunt verlenen waar uw patiënten op kunnen vertrouwen, maar ook dat het werken in de zorg een stuk aangenamer is.

Een betere communicatie, een betere zorginstelling

Het Vcare Connect systeem zorgt ervoor dat iedereen die in de zorg aan het werk is beter met elkaar kan communiceren. Zo kunnen zaken als het raadplegen van een collega, om extra hulp vragen of de overdracht van gegevens van expert op expert veel beter gedaan worden. Door gebruik te maken van dit systeem is het voor zorgmedewerkers veel eenvoudiger om effectief en efficiënt aan het werk te zijn. Dit verbetert de zorg op meerdere gebieden, zoals het beter kunnen leveren van de hulp en begeleiding die een patiënt nodig heeft, het vereenvoudigen van administratieve zaken en ook het werken in de zorg in het algemeen.

Zorgmedewerkers die Vcare Connect gebruiken om hun werkzaamheden mee te verrichten, ervaren hierdoor meer gemak en dit zorgt ervoor dat ze met een fijner gevoel naar werk gaan en weer plezier kunnen hebben in het uitvoeren van hun behandelingen, zonder de enorme administraties, onduidelijkheden of slechte communicatie.

De juiste overdracht aan informatie

Als zorgmedewerker moet u kunnen vertrouwen op de informatie die u heeft over een patiënt om deze op de best passende manier te kunnen helpen. Dit lukt alleen, wanneer alle gegevens kloppen. Wanneer een collega dan bepaalde behandelingen al heeft gedaan en uitkomsten heeft ontdekt, dan is het logisch dat een andere collega dit kan inzien en niet twee keer dezelfde werkzaamheden verricht.

Vcare Connect zorgt er daarom voor dat de communicatie tussen zorgmedewerkers, onderling en met andere instellingen, veel beter verloopt en ook op een veilige manier in te zien is. De juiste mensen kunnen bij de gegevens die nodig zijn en kwaadwillende mensen worden zo goed als mogelijk geweerd. Veiligheid staat in de zorg bovenaan als topprioriteit, of dit nu is voor de daadwerkelijke behandelingen of de uitwisseling van gegevens.

Met Vcare Connect kunt u er zeker van zijn dat de uitwisseling van patiëntendossiers verloopt zoals het zou moeten en dat er geen gevaar bestaat voor het uitlekken van persoonlijke gegevens.

De beste communicatie is efficiënte communicatie. Daarom is het belangrijk dat u kunt communiceren met uw collega’s en andere zorgverleners, maar ook met uw patiënten, op de juiste manier. Het systeem van Vcare Connect is dan ook speciaal opgezet om met name in de zorg de beste communicatie te kunnen verlenen voor iedereen die hier baat bij kan hebben.

https://www.vcareconnect.nl