Seven Soul Motion
Image default
Entertainment

Ballonvaart van Wachtebeke naar Sint-Niklaas op 17 mei 2020

C-Air heeft deze ochtend een ballonvaart van Wachtebeke tot in Sint-Niklaas gemaakt. De zichtbaarheid was boven de 50 kilometer en de wind perfect. De snelheid bedroeg aan de grond 3 knopen en op hoogte hadden we een gemiddelde snelheid van 13 knopen. Wat ballonvaren zeer aangenaam maakt. We vertrokken om 7:00 deze ochtend en brachten de luchtballon terug aan de grond om 8:30. De vlucht bracht ons eerst over Eksaarde, Sinaai, Belsele om de ballonvaart in Sint-Niklaas te beëindigen.

Wat nu met Corona?

Sommige mensen vragen zich uiteraard terecht af mag je al ballonvaren in tijden van corona. Ja dit mag maar uitsluitend opleidingsvaarten of met mensen uit je naaste omgeving. Deze ochtend hebben we een opleidingsvaart gedaan. Voor passagiersvaarten moeten we jammer genoeg nog even geduld hebben, tot op heden hebben we ook nog geen zicht wanneer dit toegestaan zou zijn.

Laat ons hopen dat we snel op een verantwoorde manier terug commerciële kunnen ballonvaren, want er is niets mooier dan de ervaring van de stilte op een hoogte van 1000 meter.

Ballonvaart Antwerpen in de week van 18/05 tem 24/05

18/05 is de eerste datum dat we terug boven Antwerpen mogen ballonvaren. Hier was een tijdelijk verbod op door het gecontroleerde gebied rond de luchthaven van Deurne. Een ballonvaart Antwerpen is kortom een unieke ervaring. Wij hebben tal van terreinen waar we naartoe kunnen; Brasschaat, Wilrijk, Berchem, Hoevenen.

Hoe bepalen wij nu waar we juist gaan vertrekken? <
Dit hangt af van hoe de wind die dag blaast, afhankelijk hiervan bepalen we onze opstijglocatie om onze passagiers over de stad Antwerpen te laten varen. Hoe kan je dit nu reserveren? Dit is vrij eenvoudig; neem even contact op om een datum af te spreken. Of boek via onze website je ballonvlucht of je cadeaubon.

Wat valt er zoal te zien boven Antwerpen?

Antwerpen is prachtig, omdat we hier allerlei regio’s hebben waar heel veel variatie in zit. We hebben de haven van Antwerpen, de bossen van Brasschaat, het stad, de luchthaven van Deurne, de Schelde en nog tal van andere bezienswaardigheden.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be