Seven Soul Motion
Image default
Entertainment

Waarom je zou moeten betalen met prepaid kaarten voor je games

Als je een gamer bent, dan weet je dat het soms erg moeilijk kan zijn om voor sommige games te betalen. Je hebt misschien een account op een bepaalde site of app en wilt betalen voor virtuele valuta of andere goederen, maar je hebt om verschillende redenen geen creditcards. Je enige optie is om geld van je bankrekening op te nemen en het via een bankoverschrijving te verzenden. Dit duurt meer dan 24 uur voordat de betaling zijn bestemming bereikt. Er is nog een andere optie die prepaidkaarten worden genoemd, zoals het Nintendo (Switch) eShop tegoed. Hiermee kunnen gebruikers direct spel valuta’s en andere producten online kopen zonder zich zorgen te hoeven maken over het lekken van vertrouwelijke gegevens van hun bankkaart.

De veiligheid van je geld

Je hoeft je bankrekening gegevens niet op te geven. Wanneer je een game koopt met een prepaidkaart zoals het Nintendo eShop tegoed, heeft niemand toegang tot je bankrekening. Dit betekent dat niemand uw geld kan stelen of op een ongeoorloofde manier kan gebruiken. Je hoeft geen dagen te wachten om je geld te krijgen. Prepaidkaarten kunnen binnen enkele minuten worden gekocht en zijn direct klaar voor gebruik. Er is geen registratieproces nodig en je hebt geen veiligheidscontrole voordat je de kaart koopt, zoals wanneer je online koopt met creditcards of betaalpassen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je geld wordt gestolen. Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar prepaidkaarten zijn veiliger dan andere betaalmethoden. Dit komt omdat geen van de persoonlijke informatie van de koper wordt opgeslagen op de website of server van de handelaar.

Beschikbaarheid van virtuele valuta voor de kaarthouder

Een van de grootste voordelen van het gebruik van prepaid kaarten voor je games is dat virtuele valuta beschikbaar is voor de kaarthouder. Wanneer je een prepaidkaart gebruikt om in-game items te kopen, wordt je geld overgemaakt naar een rekening bij een provider. Hiermee wordt uw account vervolgens gecrediteerd met virtuele valuta. Hiermee kun je veel verschillende dingen kopen, waaronder nieuwe outfits voor je avatar of zelfs extra levens zodat je je favoriete games kunt blijven spelen.

Makkelijk te gebruiken

Met prepaid kaarten kun je binnen enkele seconden kopen, herladen en opnemen. Dit staat in schril contrast met de moeilijkheid om creditcards te kopen of ze met geld te laden. Het is ook een stuk eenvoudiger dan het gebruik van een betaalpas, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het overschrijven van je rekening. In plaats daarvan wordt het geld gewoon van je prepaid-saldo verwijderd zodra je aankopen of transacties doet. Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om online voor games te betalen zonder dat je nieuwe rekeningen hoeft te openen bij creditcardmaatschappijen, dan zouden prepaidkaarten je eerste keuze moeten zijn.