Seven Soul Motion
Image default
Hobby en vrije tijd

Check onze Rainkiss Poncho's – 'n Topkeuze voor fietsers

 

Check onze Rainkiss Poncho’s – ’n Topkeuze voor fietsers

Ben jij zo’n stijlvolle fietser die graag chic en praktisch combineert? Dan heeft Yazzy’s exact wat je zoekt: de zalige Rainkiss poncho’s en ’n exclusieve keuze aan blitse juweeltjes. Deze combo is de max om er altijd tiptop uit te zien, weer of geen weer, en jouw unieke stijl te laten schitteren.

Swingende poncho’s en juweeltjes voor elke trip

Rainkiss poncho’s zijn niet alleen 100% waterdicht maar ook megacool door hun uniek design. Ze zorgen ervoor dat je droog blijft op je fietsavonturen. Mix en match deze fancy regencape met onze handgemaakte juweeltjes, vervaardigd uit diverse edele metalen en soms versierd met edelstenen of Swarovski-kristallen, om jouw look helemaal af te maken.

Licht, handig en o zo stijlvol

Onze poncho’s zijn licht en compact, ideaal voor onderweg. Maak je outfit compleet met onze elegante juweeltjes die zowel praktisch als prachtig zijn – perfect voor elke dag of die bijzondere gelegenheden.

Duurzaamheid meets beauty

Kiezen voor ’n Rainkiss regenponcho en juweeltjes van Yazzy’s betekent kiezen voor groen. Onze producten zijn synoniem met duurzaamheid en blijvende pracht. Verder kun je  genieten van onze gratis verzending en style jouw fietsmomenten op een unieke en persoonlijke manier. De regenponcho’s worden gratis verzonden en bij juwelen is dat al vanaf € 40,–

Ga voor de mix van functionaliteit en fashion met Rainkiss poncho’s en unieke juweeltjes van Yazzy’s. Een perfecte mix voor jouw fietsuitjes en dagelijks gebruik, lekker makkelijk thuisbezorgd.

Snuffel ook eens rond bij onze  accessoires 

Buiten de Rainkiss poncho’s hebben we nog veel meer in petto. Ontdek onze uitgebreide collectie  accessoires. Van chique riemen tot elegante handtassen, alles om jouw stijl perfect te matchen. Onze juwelencollectie biedt unieke stukken in zilver, vermeil, messing, en edelstenen, om maar wat te noemen. Voor dames, heren en kids. Elk stuk weerspiegelt onze passie voor kwaliteit en originaliteit, met een waaier aan opties om jouw garderobe te verrijken.