Seven Soul Motion
Image default
Hobby en vrije tijd

Spelletjes van vroeger komen weer terug

Spelletjes van vroeger komen weer terug

Iedereen kent nog wel een aantal spelletjes die hij of zij graag speelde als kind of puber. Vroeger had nog niet iedereen een smartphone waardoor er veel meer spelletjes gespeeld werden. Bordspellen, kaartspellen en dobbelspelletjes werden overal wel gespeeld. Jij hebt wellicht zelf ook nog wel warme herinneringen bij leuke spelletjes, goed nieuws want deze spelletjes komen veel terug op latere leeftijd maar dan in een nieuw jasje, ook wel drankspelletjes genoemd!

 

Wat voor drankspelletjes spelen volwassenen?

Waar je als kind misschien graag Monopoly of Ganzenbord speelde vind jij dit op latere leeftijd vaak al niet meer zo spannend. Drankspelletjes zijn vanaf dat je 18 jaar wordt vaak een stuk interessanter, hierbij word er nieuw leven geblazen in een spel wat jij wellicht wel kent van vroeger. Mens erger je niet word met shotglaasjes gespeeld gevuld met drank in plaats van pionnetjes. Drankspel met kaarten word gespeeld door volwassenen, dit is een gewoon kaartspel maar dan staan er vaak straffen op wanneer de speler verliest. Kortom, een drankspel is vaak afgeleid van een spel wat jij hoogst waarschijnlijk vroeger wel hebt gespeeld alleen dan in een nieuw jasje. De spanning van het spel wordt weer terug gebracht in het spel! Het leuke hiervan is, dat elke volwassene dit makkelijk kan spelen. Doe die smartphone dus is weg en zoek weer wat ouderwetse gezelligheid op!

 

Maak zelf een drankspel of koop er eentje!

Het leuke van een drankspel is dus vaak dat je het gemakkelijk kan spelen met een oud spel van vroeger, voeg wat extra regels toe en spelen maar! Maar je kan ook een drankspel kopen, er zijn namelijk tal van opties beschikbaar en de laatste jaren zijn er veel leuke en grappige spellen bedacht speciaal voor volwassenen! Als je maar 18 jaar oud bent is het leuk om eens te proberen voor een ieder!

Gerelateerde artikelen

Oneindig veel mogelijkheden bij deze rc shop

Soorten barbecues

Een praktische en stijlvolle vloerbedekking voor uw boot